Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

fuzzy screen after pressing power button

OP virgostar

6th February 2014, 12:34 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Hoping this is something someone will have some insight on.

My phone is auto-rooted. I've been noticing that there's been a bit of a delay between pressing the power button and the screen coming out of sleep. However, I didn't think it was a huge issue.

Today I pressed the power button and stared at a blank screen for 5 seconds, before seeing this fuzzy pink and blue screen before the lock screen showed up. Tried the process again several times, same fuzzy screen.

Help, please! Thanks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20140205_063039.jpg
Views:	5100
Size:	136.5 KB
ID:	2561493  
6th February 2014, 12:44 AM   |  #2  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 3,896
 
11,181 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
What method did you use to root. I'd flash it back to stock and see if you still have the problem. If you do its hardware related and you'll probably have to rma it.
6th February 2014, 01:26 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by jd1639

What method did you use to root. I'd flash it back to stock and see if you still have the problem. If you do its hardware related and you'll probably have to rma it.

I used cf-auto-root. What should I be using to flash it back to stock?
6th February 2014, 01:27 AM   |  #4  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 3,896
 
11,181 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
This http://forum.xda-developers.com/show...php?p=47156064
If you have questions just ask
6th February 2014, 02:10 AM   |  #5  
OuncE718's Avatar
Senior Member
Flag DC by way of BK
Thanks Meter: 315
 
2,020 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by virgostar

Hoping this is something someone will have some insight on.

My phone is auto-rooted. I've been noticing that there's been a bit of a delay between pressing the power button and the screen coming out of sleep. However, I didn't think it was a huge issue.

Today I pressed the power button and stared at a blank screen for 5 seconds, before seeing this fuzzy pink and blue screen before the lock screen showed up. Tried the process again several times, same fuzzy screen.

Help, please! Thanks!

You should definitely send it back in for a warranty exchange. It is known to be a hardware defect. Several others has had this issue.

This issue isn't Nexus 5 specific. If you search the internet then you'd see ton of other phones with this exact problem. I have yet to read of anyone with a solution other than getting a new phone via warranty exchange.

Even if you change the screen the problem will still be there. I believe it may be a bad screen ribbon connector.

sent from my neXus 5
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes