Samsung Begins Production of 8 Gb RAM Chips

With the release of Android 5.0, our favorite mobile operating system has become 64-bit ready. … more

CM, Micromax and OnePlus – Sales Ban Lifted

It’s less than a week since our recent in-depth analysis of the legal battle over the … more

The History of Flagships: Part I – Sony

Every OEM aspiring to conquer the mobile world undoubtedly releases its take on the so-called … more

XDA & New Relic Performance Monitoring [Sponsored]

In other posts we’ve raved about New Relic Mobile for monitoring performance of our … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Gapps not working all of a sudden

OP gd6noob

29th May 2014, 07:11 PM   |  #1  
gd6noob's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 150
 
1,196 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
As you can see in the attached photo, all the gapps app say I don't have connection but iam connect to my WiFi and mobile service.. How can I check to see what is causing this issues.. It just happen all of a sudden.. I tried turning on airplane mode, reboot, turn off phone..

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1401383371314.jpg
Views:	59
Size:	32.8 KB
ID:	2769572

Sent from my Nexus5 using Tapatalk
29th May 2014, 07:14 PM   |  #2  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 22,889
 
27,502 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
unplug your wifi router, wait a minute, then plug it back in.
29th May 2014, 07:50 PM   |  #3  
gd6noob's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 150
 
1,196 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Does the same thing even if I'm on my mobile data, which iam using right now with no WiFi...

Sent from my Nexus5 using Tapatalk
29th May 2014, 07:54 PM   |  #4  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 22,889
 
27,502 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by gd6noob

Does the same thing even if I'm on my mobile data, which iam using right now with no WiFi...

Sent from my Nexus5 using Tapatalk

so you have no mobile data coming in at all? did you install anything recently? xposed?
29th May 2014, 08:22 PM   |  #5  
gd6noob's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 150
 
1,196 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
My mobile data is working fine for everything except any gapps... I meant iam on tapatalk using my mobile data... Sry for the confusion

Sent from my Nexus5 using Tapatalk
29th May 2014, 08:25 PM   |  #6  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 22,889
 
27,502 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by gd6noob

My mobile data is working fine for everything except any gapps... I meant iam on tapatalk using my mobile data... Sry for the confusion

Sent from my Nexus5 using Tapatalk

ok, if the google apps were working fine before and just stopped working, give it time. two weeks ago many google services stopped working for nearly a full day for many(including myself), then started back up. it was a google server issue.
30th May 2014, 03:04 PM   |  #7  
gd6noob's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 150
 
1,196 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Hmm...

Still not working... anyone else experiencing similar problems?
30th May 2014, 03:11 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
Try checking your time and date...my son often has a similar problem because his time/date always resets to 1/1/2011 and he cant use gapps until the date is fixed.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using XDA Free mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes