Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,222 Members 44,871 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Getting these 'eventX-1703' wakelocks all of the sudden?

Tip us?
 
duarian
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 110
Posts: 914
Join Date: Jul 2012
Default Getting these 'eventX-1703' wakelocks all of the sudden?

I have never seen these before until today...does anyone have any clue what they are? They go all the way up to 8.

The screenshot is the only information I have...I tried googling it but didn't find anything.

Thank you!


Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Edit;1007 not 1703
 
Aerowinder
Old
#2  
Recognized Contributor
Thanks Meter 1191
Posts: 3,021
Join Date: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by duarian View Post
I have never seen these before until today...does anyone have any clue what they are? They go all the way up to 8.

The screenshot is the only information I have...I tried googling it but didn't find anything.

Thank you!


Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Edit;1007 not 1703
I want to say it's syncing issues, but I can't remember for sure. At any point, have you been out of range of wifi, or if not on wifi, poor data connection?

I will try to remember what caused the issue for me, because I have seen it before.
 

Google Firmware: Google
USB Drivers: Google | Mirror
ADB+ADB Drivers: 19.0.2 (4.4.4) + Koush Universal ADB Drivers

TWRP Official: hammerhead | flo
TWRP Holofied: hammerhead | flo

Gapps: BaNkS

Superuser: Chainfire | Mirror
 
duarian
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 110
Posts: 914
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Aerowinder View Post
I want to say it's syncing issues, but I can't remember for sure. At any point, have you been out of range of wifi, or if not on wifi, poor data connection?

I will try to remember what caused the issue for me, because I have seen it before.
WiFi connection is strong, I was on WiFi the entire time this happened.

I just clean flashed so I am going to see what app was causing this, if you remember feel free to let me know.

Thanks!

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes