FORUMS

Hands-on With T-Mo LG G4 and Q&A

XDA Senior Member WinDroidGuy posted a hands-on video of the T-Mobile LG G4, and he is now … more

Quick Notes – Notification Panel Reminders

This app by XDA Senior Member yogi.306 is a quick and productive tool that … more

Who Is Your Favorite YouTuber That Covers Mobile?

There are dozens of talented YouTubers who cover mobile, but we want to know which … more

Galaxy S6 Shipping with Different Camera Models

One of the Galaxy S6’s most flaunted features is its spectacular camera, its 16MP … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Google camera force close fix

24th April 2014, 08:12 PM |#1  
Tommymac1039's Avatar
OP Senior Member
Flag Olympia
Thanks Meter: 35
 
More
Hey guys I was wondering if anyone had the camera fix for force close when switching to HDR I had the zip file somewhere and flashed a ROM and can't remember where I had it can someone help

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to Tommymac1039 For This Useful Post: [ View ]
 
 
27th April 2014, 04:11 PM |#2  
Junior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 0
 
More
Wink Fix
Try disabling Google services or freeze it using titanium backup and then open the camera app. This worked for me.
27th April 2014, 04:30 PM |#3  
vin4yak's Avatar
Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,460
 
More
Do you mean the addon released by slimroms?

Here's the link : http://slimroms.net/index.php/news/4...-compatibility

- Sent from an IceCold Hammerhead!
The Following User Says Thank You to vin4yak For This Useful Post: [ View ]
27th April 2014, 04:55 PM |#4  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,312
 
More
Quote:
Originally Posted by Tommymac1039

Hey guys I was wondering if anyone had the camera fix for force close when switching to HDR I had the zip file somewhere and flashed a ROM and can't remember where I had it can someone help

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

Quote:
Originally Posted by vin4yak

Do you mean the addon released by slimroms?

Here's the link : http://slimroms.net/index.php/news/4...-compatibility

- Sent from an IceCold Hammerhead!

Also, updated Gapps packages (like Banks') include the fix.
30th August 2014, 10:05 PM |#5  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Aerowinder

Also, updated Gapps packages (like Banks') include the fix.

Can anybody please advise the specific fix within latest gapps that pertains to this in order not to have to install full gapps?
Last edited by technique00; 30th August 2014 at 10:11 PM.
30th August 2014, 10:23 PM |#6  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 24,022
 
More
Quote:
Originally Posted by technique00

Can anybody please advise the specific fix within latest gapps that pertains to this in order not to have to install full gapps?

install banks minimal gapps
30th August 2014, 11:11 PM |#7  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by simms22

install banks minimal gapps

This did not work. Is this the same fix posted by slim? It appears you need an account to d/l the fix on slimRom but can't register an account lol.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank