FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[Q] Google Maps corrupted (see screenshots)

19 posts
Thanks Meter: 3
 
By mitchellaneous, Junior Member on 3rd February 2014, 01:57 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
11th February 2014, 01:47 PM |#11  
WarRaven's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 280
 
More
I actually use maps daily at my job, I drive a wrecker.
Though I use it on a ten inch tablet solid mounted in my unit, and not my phone.
Waze, loses detail of roads at certain zoom levels and kind of works against my usage.
My phone is my back up mapping to my tablet and paper map to that.
So I'm not screwed, but highly annoyed by this map glitch.

WR

Edit to add, waze is neat, but I need to be routed to the worst spots with out bias, not around them oddly to most.

Sent from my Nexus 5
Last edited by WarRaven; 11th February 2014 at 01:50 PM.
 
 
11th February 2014, 02:00 PM |#12  
Senior Member
Thanks Meter: 253
 
More
@mitchellaneous - has your phone been screwing around with iphones?? this looks like the infection that apple's maps has had when they launched!
The Following User Says Thank You to jj14 For This Useful Post: [ View ]
11th February 2014, 02:04 PM |#13  
G1ForFun's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 295
 
More
I'm having this issue to. Tried wiping system, data, cache and flashing three different ROMs. It won't go away. I thought it may have been related to changing the DPI but that theory was null and void after wiping everything and flashing multiple ROMs without modifying the DPI.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
11th February 2014, 02:22 PM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 253
 
More
Does the issue persist even if you flash stock ROM/kernel?
11th February 2014, 03:45 PM |#15  
G1ForFun's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 295
 
More
Quote:
Originally Posted by jj14

Does the issue persist even if you flash stock ROM/kernel?

Have not gone to that dramatic of lengths yet. It might come to that sadly though.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
11th February 2014, 03:55 PM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 253
 
More
Quote:
Originally Posted by G1ForFun

Have not gone to that dramatic of lengths yet. It might come to that sadly though.

Given that other apps are not running into this issue, I guess the screen and GPU are fine. You said that you already uninstalled/reinstalled maps and updates, so that rules out a bug in the app. Only thing left is the rest of the software (ROM/Kernel) - hence the suggestion.
11th February 2014, 04:01 PM |#17  
WarRaven's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 280
 
More
Myself I'm on stock rom, Bionic patch, currently 439 DPI and Trinity kernel.

I'll go stock and test it again.

WR


Edit, flashed a stock nandroid of system, cache and boot.
Glitch still present.
Redownloaded local maps, still present.
Must be something on internal storage I'm thinking.

Sent from my Nexus 5
Last edited by WarRaven; 11th February 2014 at 04:06 PM.
18th February 2014, 02:46 PM |#18  
WarRaven's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 280
 
More
Its been fixed I see.
Starting showing maps without glitch last couple days. At least is now on mine, no matter how much I zoom in and out.

WR

Sent from my Nexus 5
15th March 2014, 12:00 AM |#19  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Updated to 7.7.0, same problem...
15th March 2014, 02:49 AM |#20  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Same here, dpi was set to 439 on a stock kernel. Setting back to 480 and clearing app data resolved the issue.
The Following User Says Thank You to pcloadletter1 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes