Post Reply

[Q] Google Search Problem "Can't Load Search Results"

OP jedinegotiator

6th June 2014, 04:08 AM   |  #1  
jedinegotiator's Avatar
OP Senior Member
Flag Fairfax, VA
Thanks Meter: 23
 
259 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
I recently updated my phone to 4.4.3
When I did I noticed that I am not having problems using the Google Search Widget on the home page and within Google Now. When I try to search for something with the keyboard I get a message that says cant load search results. The odd thing is that if I search for the same thing by voice it works just fine. Google Search within Chrome will work fine too with voice or keyboard.

I thought this was an issue with 4.4.3 so I went back to 4.4.2 and same problem! I don't know whats going on this just started for me today. If I clear the data for Google Search it seems to fix it temporarily but it always come back.

Others seem to be having this problem. There are several posts at the bottom from today: https://code.google.com/p/android/is...etail?id=65976

Here is a screenshot of the error:
https://lh5.googleusercontent.com/-3...5-23-01-46.png

Anyone know of a fix?
6th June 2014, 05:00 AM   |  #2  
Member
Flag Morristown
Thanks Meter: 1
 
52 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Bump
6th June 2014, 04:02 PM   |  #3  
jedinegotiator's Avatar
OP Senior Member
Flag Fairfax, VA
Thanks Meter: 23
 
259 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Bump
6th June 2014, 06:28 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 2
 
35 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
I have the same issue, just started happening. The problem only affects the Google search widget and search for web. The image, video, etc searches all work.
6th June 2014, 07:33 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
I think it's pretty wide-spread. I've got 4 devices, some on 4.4.3 and some on 4.4.2 and its occurring on all of them.

There's a pretty long thread on Google Groups here:

Apparently they are aware of the issue and are working on a fix.

*edit - ugh can't post links yet. try this goo.gl/0UnHF8
6th June 2014, 08:36 PM   |  #6  
jedinegotiator's Avatar
OP Senior Member
Flag Fairfax, VA
Thanks Meter: 23
 
259 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by ttaveanator

I think it's pretty wide-spread. I've got 4 devices, some on 4.4.3 and some on 4.4.2 and its occurring on all of them.

There's a pretty long thread on Google Groups here:

Apparently they are aware of the issue and are working on a fix.

*edit - ugh can't post links yet. try this goo.gl/0UnHF8

Clearing the data on the Google Search App fixes the issue for one search but after I search again it says the same thing. Also images, news, videos and all that other stuff works fine its just web that is broken.
7th June 2014, 06:56 PM   |  #7  
Junior Member
Winnetka, IL
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Angry
I have been having the same issue for the last 2 days.
After clearing the cache from "Google Search, Google Play and Google Now" I turned and updated each app one by one.
I have discovered that with Google Now DEACTIVATED Search works fine on all my devices.

Samsung S4
Samsung Pro 8.4
Samsung Note 3

Hope this helps.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank