FORUMS

Headphone jack

928 posts
Thanks Meter: 1,095
 
By -Harsh-, Senior Member on 19th May 2014, 11:25 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have a problem.. I used to use Sony earphones with my nexus all this time and since last one week was a bit busy so stopped using earphones.. Today however to my surprise I plugged in the earphones and it doesn't recognize.. I tried three different company headphones but they are not recognized as well..

Any help?

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
 
 
19th May 2014, 11:30 AM |#2  
danarama's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 18,653
 
More
Check inside socket for fluff etc.. any obstruction
19th May 2014, 11:37 AM |#3  
Dixi1801's Avatar
Senior Member
Flag South Yorksire
Thanks Meter: 7
 
Donate to Me
More
I've had this a few times, I just restarted the phone and it worked again 😀

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
19th May 2014, 01:09 PM |#4  
-Harsh-'s Avatar
OP Senior Member
Flag Rajkot
Thanks Meter: 1,095
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rootSU

Check inside socket for fluff etc.. any obstruction

Unfortunately tried this, but ain't working :banghead:

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
20th May 2014, 11:37 AM |#5  
wim69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Quote:
Originally Posted by -Harsh-

Unfortunately tried this, but ain't working :banghead:

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

Reboot? Wipe cache/dalvik? Factoryreset?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes