FORUMS

[Q] Help with custom bootanimation.

Thanks Meter: 26
 
By nighthammer, Member on 22nd May 2014, 10:39 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have thrown together a bootanimation, but when I put it in the /system/media/ folder with the correct permissions, all I get is a black screen. Thought maybe if I posted here and put the zip up, somebody could tell me what I did wrong.


Thanks in advance for the help!
NightHammer
Attached Files
File Type: zip bootanimation.zip - [Click for QR Code] (2.06 MB, 1 views)
File Type: zip bootanimation.zip - [Click for QR Code] (2.06 MB, 1 views)
 
 
22nd May 2014, 10:54 PM |#2  
jd1639's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 4,705
 
Donate to Me
More
When you zipped it up did you just use store and not any compression?

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to jd1639 For This Useful Post: [ View ]
22nd May 2014, 10:57 PM |#3  
nighthammer's Avatar
OP Member
Flag Ohio
Thanks Meter: 26
 
More
I am not sure. I'll try that and see if that fixes things.

Edit: Well I feel foolish...that fixed it. Thanks!
Last edited by nighthammer; 22nd May 2014 at 11:02 PM.
22nd May 2014, 11:10 PM |#4  
jd1639's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 4,705
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nighthammer

I am not sure. I'll try that and see if that fixes things.

Edit: Well I feel foolish...that fixed it. Thanks!

No problem, I learned that the same way you did

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes