Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,684 Members 47,760 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Help! Two icons appear of the same thing installed

Tip us?
 
persianrisk
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 170
Join Date: Oct 2013
Default Help! Two icons appear of the same thing installed

Hi guys, whenever I install something from the Google store or an apk app myself two icons of it appear and I always have to remove one, why is this the case? Can any one please help me?
Thank you

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
RussellEstridge25
Old
#2  
RussellEstridge25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 143
Posts: 1,002
Join Date: Oct 2011
Location: North Branch

 
DONATE TO ME
Have you tried clearing data on the Google play app?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Be yourself........... Hit me up on Gtalk Rustypmusic@gmail.com. [/B]
The Following User Says Thank You to RussellEstridge25 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
persianrisk
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 170
Join Date: Oct 2013
Will try and post results thank you

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
russell664
Old
#4  
russell664's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,285
Posts: 1,172
Join Date: Dec 2010
Location: Somewhere you can't imagine...

 
DONATE TO ME
Try clearing cache and dalvik also.
Have A Bug with one Of my Roms? Look below on how to report them to me....

 
If you have a bug, report it with a logcat because, without one I can't do anything about it. No Logcat, Means No Fix. Do this below to get one...

Code:
adb shell dmesg ; adb logcat -b system -b radio -b events -b main


Nexus 5/ Self Compiled PAC-ROM/ Chaos Kernel V11 Nightly

The Following User Says Thank You to russell664 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
persianrisk
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 170
Join Date: Oct 2013
Just clearing the app data from settings was enough and seems to have fixed the problem, but i also do appreciate the advice about cache and dalvik from recovery as well

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to persianrisk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
RussellEstridge25
Old
#6  
RussellEstridge25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 143
Posts: 1,002
Join Date: Oct 2011
Location: North Branch

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by persianrisk View Post
Just clearing the app data from settings was enough and seems to have fixed the problem, but i also do appreciate the advice about cache and dalvik from recovery as well

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Glad it was a simple fix

Sent from my SM-P600 using XDA Premium 4 mobile app
Be yourself........... Hit me up on Gtalk Rustypmusic@gmail.com. [/B]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes