Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,023 Members 42,562 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Can you help me?

Tip us?
 
Juusto123[FIN]
Old
(Last edited by Juusto123[FIN]; 22nd June 2014 at 09:27 AM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jun 2014
Question [Q] Can you help me?

My Nexus 5 doesn't detect my SIM-card and it doesn't auto-rotate the screen.

I have flashed stock rom many times and I don't know what else I should do.

Edit: It also reboots itself when charging.
 
shadowdevil
Old
#2  
shadowdevil's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 246
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by Juusto123[FIN] View Post
My Nexus 5 doesn't detect my SIM-card and it doesn't auto-rotate the screen.

I have flashed stock rom many times and I don't know what else I should do.
Did you tried putting another SIM card and is auto-rotate enabled in setting > display ?
 
Juusto123[FIN]
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by shadowdevil View Post
Did you tried putting another SIM card and is auto-rotate enabled in setting > display ?
I tried another SIM card but nothing happened and auto-rotate is enabled.
 
Kuppiveikko
Old
#4  
Kuppiveikko's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 122
Posts: 193
Join Date: Mar 2013
Sounds like a hardware problem for me. Maybe it's time to contact to repair center.
Nexus 5
Nexus 7 (2013)
 
Lethargy
Old
#5  
Lethargy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 658
Posts: 1,312
Join Date: Jan 2014
Location: Sydney, Australia
Where are you trying to rotate the screen?
Quote:
Originally Posted by kyphur
You ask us to understand your position. Well if you want to benefit from our experience and time then I think it is only fair that you understand our position.
 
Juusto123[FIN]
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Lethargy View Post
Where are you trying to rotate the screen?
In settings and in chrome
 
Lethargy
Old
#7  
Lethargy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 658
Posts: 1,312
Join Date: Jan 2014
Location: Sydney, Australia
Quote:
Originally Posted by Juusto123[FIN] View Post
In settings and in chrome
Try using some sort of sensor tester app to see if it's actually working
Quote:
Originally Posted by kyphur
You ask us to understand your position. Well if you want to benefit from our experience and time then I think it is only fair that you understand our position.
 
Juusto123[FIN]
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Lethargy View Post
Try using some sort of sensor tester app to see if it's actually working
I can't because it is rebooting itself once in 2 minutes

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

MaR-V-iN to Talk Google and Android APIs at XDA:DevCon 2014

Our international xda:devcon 14in Manchester, UK on the weekend of September … more

But First, Let Me Take a #Selfie

“Today while browsing XDA,I’m going tocheck to seeif my favorite ROM has been updated–but … more

Easily Combine Text and Manage Your Android Clipboard with StuffMerge

Android clipboard management has always been impractical without the … more