FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

How to get MultiWindow while on Omnirom Nightlies

27 posts
Thanks Meter: 1
 
By iammrhappy123, Junior Member on 1st May 2014, 06:47 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey all,

Currently on OmniRom nightlies. I don't have the option to use multiwindows. How can I get it?

Thanks!
 
 
1st May 2014, 06:56 AM |#2  
danarama's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 18,653
 
More
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2736850

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
1st May 2014, 07:16 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by rootSU

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2736850

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk


Hey thanks for the reply.

I read the link you gave me and Im not too sure what youre getting at.

Can you be more specific?

Thanks for your time.
1st May 2014, 07:17 AM |#4  
danarama's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 18,653
 
More
Did you read every post?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
1st May 2014, 07:22 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by rootSU

Did you read every post?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

one post says that its not possible on the nexus 5.

another guy said he used Minux's build and said worked ok.
1st May 2014, 10:39 AM |#6  
danarama's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 18,653
 
More
Quote:
Originally Posted by iammrhappy123

one post says that its not possible on the nexus 5.

another guy said he used Minux's build and said worked ok.

There you go then
1st May 2014, 07:38 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Lol so confused hahahah

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
1st May 2014, 09:17 PM |#8  
danarama's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 18,653
 
More
Quote:
Originally Posted by iammrhappy123

Lol so confused hahahah

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app

Find and install minux!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
2nd May 2014, 08:14 AM |#9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by rootSU

Find and install minux!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Lol I've done some search. Seems like I have to change my rom to the Minus build?

Sorry, I'm a noob. I just got my N5 and switched over from iOS like 2 days ago lol. Still getting the hang of everything and learning.

Can you direct me in the path of enlightenment?

thanks lol
2nd May 2014, 08:26 AM |#10  
danarama's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 18,653
 
More
I don't know where it is but the guy I gave the link to in the other thread found it

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes