Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Insert a SIM to send SMS?

OP Neipas09

27th May 2014, 04:38 AM   |  #1  
OP Account currently disabled
Flag Overland Park, KS
Thanks Meter: 57
 
257 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
What's the deal with certain ROMs saying "Insert a SIM to send SMS" every time i send a SMS through Hangouts?
So far DroidKang and AOKP does it.
Stock and Paranoid Android don't do it.

Does anyone have a fix to this?
27th May 2014, 08:45 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Cullompton
Thanks Meter: 101
 
276 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
You haven't said whether you already have a sim inserted. Of course you need one. If you do have one, maybe it's loose?

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
27th May 2014, 08:53 AM   |  #3  
OP Account currently disabled
Flag Overland Park, KS
Thanks Meter: 57
 
257 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by pepdavies

You haven't said whether you already have a sim inserted. Of course you need one. If you do have one, maybe it's loose?

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Sorry, I thought common sense would tell you that I have one installed since I can send and receive sms messages.
But to answer the question, yes, I do have a SIM installed.
27th May 2014, 05:00 PM   |  #4  
MrObvious's Avatar
Senior Member
Flag Wichita KS
Thanks Meter: 285
 
2,044 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Carrier? Might ask the ROM owners.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes