Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more
Post Reply

[Q] Installed omni ROM and it says I don't have root.

16th February 2014, 10:39 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
So I used the CF Auto root to root my nexus 5. I have installed the omni rom and I am told I don't have root or that I need to install superuser, which i tried to do without success. What do I do? The prompt comes up when launching root apps
16th February 2014, 10:41 PM   |  #2  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,102
 
8,462 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by catsargent

So I used the CF Auto root to root my nexus 5. I have installed the omni rom and I am told I don't have root or that I need to install superuser, which i tried to do without success. What do I do? The prompt comes up when launching root apps

Just flash the superSU.zip in recovery and you`ll be rooted again. Link http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1538053.
Last edited by gee2012; 16th February 2014 at 10:47 PM.
16th February 2014, 10:42 PM   |  #3  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 3,396
 
9,938 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by gee2012

Just flash the superSU.zip in recovery and you`ll be rooted again.

The gee man is all over everything today, lol. Keep up the good work!

Sent from my Nexus 5
16th February 2014, 10:44 PM   |  #4  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,102
 
8,462 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by jd1639

The gee man is all over everything today, lol. Keep up the good work!

Sent from my Nexus 5

Have lots of time today
16th February 2014, 11:36 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by gee2012

Just flash the superSU.zip in recovery and you`ll be rooted again. Link http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1538053.

Thanks. Where do u get the zip?
16th February 2014, 11:38 PM   |  #6  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,102
 
8,462 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by catsargent

Thanks. Where do u get the zip?

In the link in posted i my post, look on the thread for flashable cwm/twrp zips.
16th February 2014, 11:38 PM   |  #7  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 21,593
 
25,986 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by catsargent

Thanks. Where do u get the zip?

the latest supersu http://download.chainfire.eu/382/Sup...erSU-v1.93.zip
16th February 2014, 11:40 PM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by simms22

the latest supersu http://download.chainfire.eu/382/Sup...erSU-v1.93.zip

Oh. Lol I didn't see that
17th February 2014, 12:22 AM   |  #9  
jball's Avatar
Senior Member
Flag Amber
Thanks Meter: 171
 
807 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
You could also switch to the latest TWRP and it will ask if you want to root before leaving your recovery .

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank