FORUMS

Analysis & Opinion

Lights!

274 posts
Thanks Meter: 89
 
By ckavvouras, Senior Member on 5th March 2014, 02:00 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Anyone know if it's normal that my nexus give didn't light up when it's plugged in? All of my android phones would have a notification light when I plug it in, just wondering of this is a defect or normal

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
 
 
5th March 2014, 02:04 AM |#2  
jd1639's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 4,916
 
Donate to Me
More
It's normal. Mine didn't either

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
The Following User Says Thank You to jd1639 For This Useful Post: [ View ]
5th March 2014, 02:09 AM |#3  
ckavvouras's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 89
 
More
Quote:
Originally Posted by jd1639

It's normal. Mine didn't either

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727

Ok thanks sorry I know it's a dumb post but I needed to know

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
5th March 2014, 03:18 AM |#4  
Senior Member
Flag VA Beach
Thanks Meter: 147
 
More
I thought it was a bit odd as well. But since I use lightflow that problem quickly went away.
5th March 2014, 04:06 AM |#5  
ilostmypistons's Avatar
Senior Member
McHenry Il
Thanks Meter: 225
 
More
Light flow or light manager will get ya straight

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
5th March 2014, 07:11 PM |#6  
ckavvouras's Avatar
OP Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 89
 
More
I have light flow installed but and it's a great app but I was more curious if this was common without it

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes