Post Reply

[Q] LiquidSmooth 3.2 Nightly volume problem

15th August 2014, 11:53 AM   |  #1  
wim69's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 29
 
163 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Yesterday I flashed LS 3.2 Nightly over 3.1. This morning the headset volume was stuck at, I guess, about 90%. I lowered all volumes to 0, but still the volume of the headset stayed at 90%.

I wiped Dalvik and cache with no result.

Anybody experienced the same issue?
Any ideas how to resolve this issue?

Thanks in advance.
15th August 2014, 07:59 PM   |  #2  
KJ's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag The boonies - southwest Ontario
Thanks Meter: 3,688
 
8,865 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Why not ask in the rom thread where the users of the rom will definitely see your post? 👍
The Following User Says Thank You to KJ For This Useful Post: [ View ]
15th August 2014, 08:48 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
23 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
It's Bern asked before. I also had this Problem. You need To enable Viper4Android in settings. After that all works normally

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to bm19981217 For This Useful Post: [ View ]
16th August 2014, 09:44 PM   |  #4  
wim69's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 29
 
163 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by bm19981217

It's Bern asked before. I also had this Problem. You need To enable Viper4Android in settings. After that all works normally

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app

Thanks! That solved the problem and saves my ears
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank