Post Reply

Nexus 5 brick from first setup?

12th December 2013, 07:45 PM   |  #1  
Braakie's Avatar
OP Senior Member
Flag Noord Holland
Thanks Meter: 105
 
177 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Today I got my nexus 5, but unfortunately I have a lot of problems. After entering my Google account information and walk away for 5 minutes, my phone was locked. When I came back, I wanted to unlock my phone. My phone failed, and the screen remained black. I tried to play, what with the buttons, but the screen remained black. I received some weird stripes, and the phone was very hot. After a while the phone restarts, and came back in android. Then I got an update to 4.4.2, after restarting everything seemed to work well. After an hour I got the same problems again, phone failed, and the screen remained black and locked. I get a message about QHUSB_BULK driver is not installed, and MTP failed.

Phone is factory and nothing is installed, it was the first setup.

So now I'm still with a black screen and locked phone
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20131212_182523.jpg
Views:	282
Size:	268.7 KB
ID:	2450952   Click image for larger version

Name:	Knipsel.JPG
Views:	261
Size:	87.1 KB
ID:	2450963  
12th December 2013, 08:35 PM   |  #2  
hyelton's Avatar
Recognized Contributor
Flag Wilmington
Thanks Meter: 2,481
 
5,074 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
First try a reset looks like a screen issue though

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
12th December 2013, 08:43 PM   |  #3  
Braakie's Avatar
OP Senior Member
Flag Noord Holland
Thanks Meter: 105
 
177 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by hyelton

First try a reset looks like a screen issue though

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

How to reset, I cant shutdown the phone, the screen is black and I see no shutdown button.
13th December 2013, 04:33 PM   |  #4  
marleyfan61's Avatar
Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 184
 
751 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Make sure it's charged. Press and hold the power button (for 15 seconds or so). But it sounds like you may need to RMA it. I'd be contacting Google if I were you.
23rd December 2013, 08:36 AM   |  #5  
Braakie's Avatar
OP Senior Member
Flag Noord Holland
Thanks Meter: 105
 
177 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by marleyfan61

Make sure it's charged. Press and hold the power button (for 15 seconds or so). But it sounds like you may need to RMA it. I'd be contacting Google if I were you.


The Nexus 5 sending for RMA and received a new Nexus 5, thnx
25th August 2014, 02:59 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Thumbs up THANK YOU
Quote:
Originally Posted by marleyfan61

Make sure it's charged. Press and hold the power button (for 15 seconds or so). But it sounds like you may need to RMA it. I'd be contacting Google if I were you.


Friend, thank you for using help, comm was the same problem and following your instructions, the phone is working again Lol

sorry my english ..
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank