Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Mobile service bars not showing up

OP DJ Anderson

18th May 2014, 06:48 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
I just recently flashed my first ROM, the latest build of Dirty Unicorn, and loving it but being very new at this I have limited knowledge. I noticed that in my status bar and quick settings menu the mobile service strength bars are not showing up. The mobile data "LTE" symbol shows but nothing showing the strength, my phone is still acting as normal, i.e. receiving texts, calls and emails. Is there a setting that I have missed or anything I can do to fix this without re-flashing?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ni_1400428449431.jpg
Views:	35
Size:	91.6 KB
ID:	2750642  
Last edited by DJ Anderson; 18th May 2014 at 07:13 PM. Reason: Adding info
18th May 2014, 08:14 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by DJ Anderson

I just recently flashed my first ROM, the latest build of Dirty Unicorn, and loving it but being very new at this I have limited knowledge. I noticed that in my status bar and quick settings menu the mobile service strength bars are not showing up. The mobile data "LTE" symbol shows but nothing showing the strength, my phone is still acting as normal, i.e. receiving texts, calls and emails. Is there a setting that I have missed or anything I can do to fix this without re-flashing?

Problem solved, on the third reboot it just appears. Let's hope it stays.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes