FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

N5 and LTE + Voice

80 posts
Thanks Meter: 2
 
By t4t3r, Member on 8th January 2014, 04:33 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th January 2014, 08:40 PM |#11  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
More
Everything is completely stock, never rooted etc. Seems to be slightly improved today. It has actually come back into LTE a couple times without rebooting. I've also tried the airplane trick a couple times and that has worked on occasion as well. Still hit or miss so I may just RMA it. Appreciate everyone's help!

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
 
 
22nd January 2014, 06:46 PM |#12  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
More
Don't mean to necro this thread, but just looking for some additional input.

RMAd my device and the new one exhibits the same behavior which leads me to believe it's the network in my area. Anyone ever experience the same thing especially in area with new LTE?

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes