Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

N5 phone dialer Q

OP rhath127

6th March 2014, 06:20 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
25 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
hey guys,

I wanted to find out if anyone else is having this issue - when i go into the phone app, and press the keypad button on the bottom. the onscreen keypad doesnt show up - i have to press back and then press keypad button a 2nd time for it to show. But once i do this - it works fine if i go back into it at a later time. I have attached a pic of what the phone looks like when i press the keypad for the first time.

https://www.dropbox.com/s/76cr4p1zmd...6-16-17-41.png

Not sure if this only happens when you restart or load the phone app for the first time.

Any ideas or input will be greatly appreciated

Thanks
R
Last edited by rhath127; 6th March 2014 at 06:22 AM.
6th March 2014, 01:29 PM   |  #2  
Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 11
 
65 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by rhath127

hey guys,

I wanted to find out if anyone else is having this issue - when i go into the phone app, and press the keypad button on the bottom. the onscreen keypad doesnt show up - i have to press back and then press keypad button a 2nd time for it to show. But once i do this - it works fine if i go back into it at a later time. I have attached a pic of what the phone looks like when i press the keypad for the first time.

https://www.dropbox.com/s/76cr4p1zmd...6-16-17-41.png

Not sure if this only happens when you restart or load the phone app for the first time.

Any ideas or input will be greatly appreciated

Thanks
R


I had this problem also when I was using Cyanogenmod. To solve this problem, try to disable Developer Mode as test.

I think the problem is caused by Scale Animation option when it is set by 0.
6th March 2014, 10:08 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
25 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Hi mate thank you for your help. I switched all animation scale to .5 and turned off developers options. This seems to have fixed it

Sent from my AOSP on HammerHead using xda app-developers app
8th March 2014, 01:13 AM   |  #4  
Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 11
 
65 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by rhath127

Hi mate thank you for your help. I switched all animation scale to .5 and turned off developers options. This seems to have fixed it

Sent from my AOSP on HammerHead using xda app-developers app

Good to hear it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes