Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] My N5 is stuck on edge help!

OP geangd

12th February 2014, 04:12 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag itapuí
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
I follow this steps http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2511806 but many hours after the device goes back on edge.
What can i do??
12th February 2014, 04:14 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 328
 
1,283 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Are you stock

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
12th February 2014, 12:32 PM   |  #3  
warsylep's Avatar
Member
Flag Elvas
Thanks Meter: 23
 
93 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
I have the same problem.
Didn't find any solution in my thread, hope you have better luck

Have you tried with another simcard?
13th February 2014, 12:13 AM   |  #4  
OP Junior Member
Flag itapuí
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by markdapimp

Are you stock

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

yes, i'm stock
13th February 2014, 12:19 AM   |  #5  
OP Junior Member
Flag itapuí
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by warsylep

I have the same problem.
Didn't find any solution in my thread, hope you have better luck

Have you tried with another simcard?

nope, i didn't tried another simcard, did you?
13th February 2014, 12:26 AM   |  #6  
OuncE718's Avatar
Senior Member
Flag DC by way of BK
Thanks Meter: 315
 
2,020 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by geangd

I follow this steps http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2511806 but many hours after the device goes back on edge.
What can i do??

Quote:
Originally Posted by warsylep

I have the same problem.
Didn't find any solution in my thread, hope you have better luck

Have you tried with another simcard?

Sometimes something as simple as setting the APN incorrectly for your carrier can cause you to be stuck on Edge. Are you sure that your APN is set right?

sent from my neXus 5
13th February 2014, 12:54 AM   |  #7  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 22,786
 
27,345 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
are you sure that your provider is providing more than edge in your area? first thing i would do is call your provider.
13th February 2014, 01:01 AM   |  #8  
OP Junior Member
Flag itapuí
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by simms22

are you sure that your provider is providing more than edge in your area? first thing i would do is call your provider.

yes, that was the first thing that i did. and yes they have h+ in my area ( sorry bad english)
13th February 2014, 01:05 AM   |  #9  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 22,786
 
27,345 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by geangd

yes, that was the first thing that i did. and yes they have h+ in my area ( sorry bad english)

have you tried your sim card in another phone?
13th February 2014, 01:22 AM   |  #10  
OP Junior Member
Flag itapuí
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by simms22

have you tried your sim card in another phone?

yes, and 3g works fine. as i said after did this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2511806 my 3g works but after many hours goes back and stuck on edge. it is a very annoying bug. i think is software..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes