FORUMS

Analysis & Opinion

[Q] nexus 5 accelerometer problem.

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By karapanikas, Junior Member on 27th February 2014, 04:12 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
After two weeks of use the accelerometer stops working and auto rotation from portrait to landscape stop working .. i reboot the device and nothing - factory reset/hard reset wipe out all data nothing the accelerometer is not working.
Any one else with this problem and please give a solustion.
thanks!
 
 
28th February 2014, 07:04 AM |#2  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Im in the same boat. I've tried reboots, resets, and apps to no avail.

---------- Post added at 08:04 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------

I just fixed mine by hitting it on my knee in the middle of my N5. Some people here are doing the same thing:

https://productforums.google.com/for...us/hmVdHAYKobw

Worth a try. Worked for me.
28th February 2014, 07:04 AM |#3  
neriamarillo's Avatar
Senior Member
Flag Miami, FL
Thanks Meter: 1,109
 
Donate to Me
More
Same issue here. See my rant lol
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2663634
28th February 2014, 08:09 AM |#4  
Senior Member
Flag Hedensted
Thanks Meter: 143
 
More
This is why you have warranty...
The Following User Says Thank You to mortenmhp For This Useful Post: [ View ]
28th February 2014, 10:30 PM |#5  
neriamarillo's Avatar
Senior Member
Flag Miami, FL
Thanks Meter: 1,109
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mortenmhp

This is why you have warranty...

Some of us don't so that's why I'm looking towards fixing the problem since I know I'm not the only one and I doubt the issue is defective devices.
28th February 2014, 10:45 PM |#6  
Senior Member
Flag Hedensted
Thanks Meter: 143
 
More
Quote:
Originally Posted by neriamarillo

Some of us don't so that's why I'm looking towards fixing the problem since I know I'm not the only one and I doubt the issue is defective devices.

Shame. Anyway, a good rule of thumb is that if full flash of factory images and a full wipe without restoring any backups doesn't fix it, it isn't a software problem.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes