Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

New Nexus 5 cant connect to LTE

OP m0bstr

14th April 2014, 03:42 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
501 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
I got a replacement nexus 5 and now this new one cant connect to LTE, the old one always connected and this new one has only connected to LTE once and has since then. Does anyone know why? I have it on LTE connection only connects to 3g and H, I called T-Mobile and they said that all the towers are fine.
justinisloco
14th April 2014, 04:38 PM   |  #2  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by m0bstr

I got a replacement nexus 5 and now this new one cant connect to LTE, the old one always connected and this new one has only connected to LTE once and has since then. Does anyone know why? I have it on LTE connection only connects to 3g and H, I called T-Mobile and they said that all the towers are fine.

Have you went into the network settings and played with any of the APNs and see if that change anything? I have had this issue with CM11, but then realized for some reason, the APN was defaulted differently...
14th April 2014, 04:51 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 39
 
501 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
I'm using the same ones I used with my old phone. Can you post a picture if your app settings?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes