Speed Up Deodexing with JoelDroid Batch Deodexer

Android 5.0 Lollipop brings many under-the-hood changes like changing the default compiler … more

Top 5 Apps for 2014 + Top Xposed Mod of 2014 – XDA TV

Its that time of year where you look back and remember the things that happened … more

NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

FXP Team Delivers Lollipop to Various Xperia Devices!

From all of us here at XDA-Developers, we’d like to wish you Happy Holidays! If … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Nexus 5 Notification DRAWER wierd images

OP highonstock

17th January 2014, 02:22 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hello intelligent people at xda

ok, so here's my problem: (see attached images)

the notification drawer on my nexus 5 is acting strangely. Its not displaying the notification (widget) as it should for any notification widget that has play, pause, stop etc. such as Play Music, Tunein, and Viral. The widget also fails to update. (If I change the track, it fails to update the name.) The controls WORK i.e. i can still pause, skip track etc. however, there is obviously some glitch/bug with this.

All other notifications that don't require "active" controls, such as gmail, hangouts etc. working normally...even if i expand it.

This problem came totally out of the blue! The only "tinkering" that ive done with my phone today is that i removed xposed framework COMPLETELY (flashed the included disabler.zip) because i missed ART (dalvic feels sluggish). After i switched to ART, i noticed this issue. So then I switch back to davic to see if it persists - and unfortunately, it does.

Plz help me (a noob). Any suggestions to what i can do to fix it?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-01-16-17-15-31.jpg
Views:	2933
Size:	63.6 KB
ID:	2520728   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-01-16-17-16-35.jpg
Views:	2553
Size:	106.5 KB
ID:	2520729   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-01-16-17-16-47.jpg
Views:	2269
Size:	98.4 KB
ID:	2520730   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-01-16-17-17-41.jpg
Views:	2267
Size:	129.4 KB
ID:	2520731  
17th January 2014, 03:02 AM   |  #2  
jaj473's Avatar
Senior Member
Flag Vijayawada
Thanks Meter: 75
 
100 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by highonstock

Hello intelligent people at xda

ok, so here's my problem: (see attached images)

the notification drawer on my nexus 5 is acting strangely. Its not displaying the notification (widget) as it should for any notification widget that has play, pause, stop etc. such as Play Music, Tunein, and Viral. The widget also fails to update. (If I change the track, it fails to update the name.) The controls WORK i.e. i can still pause, skip track etc. however, there is obviously some glitch/bug with this.

All other notifications that don't require "active" controls, such as gmail, hangouts etc. working normally...even if i expand it.

This problem came totally out of the blue! The only "tinkering" that ive done with my phone today is that i removed xposed framework COMPLETELY (flashed the included disabler.zip) because i missed ART (dalvic feels sluggish). After i switched to ART, i noticed this issue. So then I switch back to davic to see if it persists - and unfortunately, it does.

Plz help me (a noob). Any suggestions to what i can do to fix it?

just flash the ROM again
17th January 2014, 03:09 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by jaj473

just flash the ROM again

im already running 4.4.2 stock rom. will i lose my personal data, if i flash it ?
17th January 2014, 03:27 AM   |  #4  
jaj473's Avatar
Senior Member
Flag Vijayawada
Thanks Meter: 75
 
100 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by highonstock

im already running 4.4.2 stock rom. will i lose my personal data, if i flash it ?

yes if you directly flash..
no if you use titanium backup to backup your apps
and apps like super backup for messages,contacts and call logs...
your internal storage data like movies,pictures will not be wiped...
all your apps will be lost but you can backup and restore them via titanum backup...
read the Rom thread carefully before flashing if you are new to flashing roms..
please dont skip any step in rom thread
17th January 2014, 03:29 AM   |  #5  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 3,990
 
11,382 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by highonstock

im already running 4.4.2 stock rom. will i lose my personal data, if i flash it ?

If you dirty flash, don't do any wipes, you won't lose anything
17th January 2014, 11:47 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Thanks i got it now
Quote:
Originally Posted by jd1639

If you dirty flash, don't do any wipes, you won't lose anything

i did as you said, and retained all my info. its fixed now.
Still curious though as to wtf actually caused it...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes