Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

nexus 5 signal issue

OP mukeshkb4u

30th June 2014, 01:52 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Hi Guys,
I have a 16gb Nexus5, with stock 4.4.4

Have a strange issue of signal getting lost during the call.
After every 5-7 mins the calls get dropped as signal level goes down to zero.
Is there any work around for this? Anyone else facing this issue?

PS : using the device in India, with Vodafone network.

Regards
Mukesh
30th June 2014, 01:58 PM   |  #2  
Senior Member
Flag YUL/YYZ
Thanks Meter: 57
 
220 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by mukeshkb4u

Hi Guys,
I have a 16gb Nexus5, with stock 4.4.4

Have a strange issue of signal getting lost during the call.
After every 5-7 mins the calls get dropped as signal level goes down to zero.
Is there any work around for this? Anyone else facing this issue?

PS : using the device in India, with Vodafone network.

Regards
Mukesh

there is a INDIAN N5 post somewhere too!
Anyways: It seems it's a carrier related problem ...
Last edited by Ltdrev; 30th June 2014 at 02:04 PM. Reason: no cafe yet
30th June 2014, 02:14 PM   |  #3  
shhbz's Avatar
Recognized Contributor
Flag ▂ ▃ ▅ ▆ █ Searching...
Thanks Meter: 1,060
 
2,906 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by mukeshkb4u

Hi Guys,
I have a 16gb Nexus5, with stock 4.4.4

Have a strange issue of signal getting lost during the call.
After every 5-7 mins the calls get dropped as signal level goes down to zero.
Is there any work around for this? Anyone else facing this issue?

PS : using the device in India, with Vodafone network.

Regards
Mukesh

try a different modem http://forum.xda-developers.com/goog...s-efs-t2514095 or get a new sim may be the golden plates is damaged so walk in at vodafone store may help to get sim replaced a get a proper micro sim as in my area there are issues with voda but not with airtel.
so u need to see where the actual prob lies
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes