Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,243 Members 53,259 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

nexus 5 signal issue

Tip us?
 
mukeshkb4u
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jan 2010
Default nexus 5 signal issue

Hi Guys,
I have a 16gb Nexus5, with stock 4.4.4

Have a strange issue of signal getting lost during the call.
After every 5-7 mins the calls get dropped as signal level goes down to zero.
Is there any work around for this? Anyone else facing this issue?

PS : using the device in India, with Vodafone network.

Regards
Mukesh
 
Ltdrev
Old
(Last edited by Ltdrev; 30th June 2014 at 01:04 PM.) Reason: no cafe yet
#2  
Ltdrev's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 105
Join Date: Aug 2013
Location: Citizen of earth
Quote:
Originally Posted by mukeshkb4u View Post
Hi Guys,
I have a 16gb Nexus5, with stock 4.4.4

Have a strange issue of signal getting lost during the call.
After every 5-7 mins the calls get dropped as signal level goes down to zero.
Is there any work around for this? Anyone else facing this issue?

PS : using the device in India, with Vodafone network.

Regards
Mukesh
there is a INDIAN N5 post somewhere too!
Anyways: It seems it's a carrier related problem ...
If your experiment needs statistics, you ought to have done a better experiment
~Ernest Rutherford
 
shhbz
Old
#3  
shhbz's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 991
Posts: 2,712
Join Date: Jul 2010
Location: ▂ ▃ ▅ ▆ █ Searching...
Quote:
Originally Posted by mukeshkb4u View Post
Hi Guys,
I have a 16gb Nexus5, with stock 4.4.4

Have a strange issue of signal getting lost during the call.
After every 5-7 mins the calls get dropped as signal level goes down to zero.
Is there any work around for this? Anyone else facing this issue?

PS : using the device in India, with Vodafone network.

Regards
Mukesh
try a different modem http://forum.xda-developers.com/goog...s-efs-t2514095 or get a new sim may be the golden plates is damaged so walk in at vodafone store may help to get sim replaced a get a proper micro sim as in my area there are issues with voda but not with airtel.
so u need to see where the actual prob lies
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes