5,598,980 Members 31,400 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Number

Tip us?
 
havy15
Old
#1  
havy15's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 68
Posts: 435
Join Date: Jan 2012
Default Number

What number is it to dial to change the phone settings ?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from a Ice Cold Nexus

Devices:
HTC Thunderbolt-backup phone
ROM:LiquidSmooth
Kernel:Stock
Bootloader:Unlocked

Iphone 5-Dust collector

S3-
ROM: Beans 14
Kernel:KT747
Bootloader:Unlocked
SOLD!!!
 
EddyOS
Old
#2  
EddyOS's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2640
Posts: 12,467
Join Date: Jan 2010
Location: Liverpool, Merseyside
Quote:
Originally Posted by havy15 View Post
What number is it to dial to change the phone settings ?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
What phone settings?
Google Nexus 5 (LG-D821) 32GB
ROM: Android 4.4.2 (KOT49H) | Bootloader: HHZ11d | Recovery: Stock | Baseband: M8974A-1.0.25.0.23 | Kernel: Stock

If you have a question, great - but DO NOT PM ME WITH IT!!!
 
chaco81
Old
#3  
chaco81's Avatar
Member
Thanks Meter 19
Posts: 98
Join Date: Sep 2010
Location: OH

 
DONATE TO ME
like change the prefered network?


*#*#4636#*#*
Nexus S / GNex / N4 / N7
 
Hammer_Of_The_Gods
Old
#4  
Hammer_Of_The_Gods's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4442
Posts: 4,390
Join Date: Sep 2010
Location: TOURS
Hi,

At random: *#*#4636#*#*, maybe it's what the OP want

 
Quote:
Originally Posted by Red5 View Post
The OP is the best place to keep a secret because nobody reads it.
 
RevelationOmega
Old
#5  
RevelationOmega's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 208
Join Date: Jan 2014
Location: Tallahassee
Are you asking for settings such as Band priority, EVDO, etc?

*#*#3282#*#* (3282 = data)

Need MSL to edit
 
aooga
Old
#6  
aooga's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 672
Posts: 2,275
Join Date: Feb 2011
Location: California
Quote:
Originally Posted by RevelationOmega View Post
Are you asking for settings such as Band priority, EVDO, etc?

*#*#3282#*#* (3282 = data)

Need MSL to edit
Doesn't that just check your data usage?
 
RevelationOmega
Old
#7  
RevelationOmega's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 208
Join Date: Jan 2014
Location: Tallahassee
Quote:
Originally Posted by aooga View Post
Doesn't that just check your data usage?
Helped me enable all tri-band, etc for data related. Option includes data profile, browser settings, MMSC, multimedia, EVDO/LTE, device self service, APN setting and advanced. Phone settings depend on which ones needed I suppose.
 
aooga
Old
#8  
aooga's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 672
Posts: 2,275
Join Date: Feb 2011
Location: California
Quote:
Originally Posted by RevelationOmega View Post
Helped me enable all tri-band, etc for data related. Option includes data profile, browser settings, MMSC, multimedia, EVDO/LTE, device self service, APN setting and advanced. Phone settings depend on which ones needed I suppose.
Huh. I guess it's carrier specific. On ATT and Verizon that code sends a text to you with your data usage. Tmobile does nothing with it. I guess sprint has a different function.
 
RevelationOmega
Old
#9  
RevelationOmega's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 208
Join Date: Jan 2014
Location: Tallahassee
Yeah, Sprint is the one with this functioning I should have mentioned. I guess carrier specific as you mentioned.
 
havy15
Old
#10  
havy15's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 68
Posts: 435
Join Date: Jan 2012
works on simple mobile as well
Sent from a Ice Cold Nexus

Devices:
HTC Thunderbolt-backup phone
ROM:LiquidSmooth
Kernel:Stock
Bootloader:Unlocked

Iphone 5-Dust collector

S3-
ROM: Beans 14
Kernel:KT747
Bootloader:Unlocked
SOLD!!!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes