Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,567 Members 42,618 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Ok google command not working in nexus 5

Tip us?
 
jaferiqbal
Old
#21  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 45
Join Date: Mar 2014
Any other solution ? Coz I'll lost all my apps and data
 
Piereligio
Old
(Last edited by Piereligio; 20th March 2014 at 10:43 PM.)
#22  
Piereligio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 733
Posts: 186
Join Date: Jan 2012
Location: Roseto degli Abruzzi

 
DONATE TO ME
I've the same problem. Or better, not exactly the same. I see the suggestion to pronounce "okay google" and the microphone full of white, just in a fraction of second, then the suggestion suddenly disappear and the microphone turns empty. I'm on PLSX, rooted, PSX Gapps, US English for Google Now, system in italian. I had the GEL customization xposed module and Chrome Beta (that I read that could give problems of this kind), but I disabled the module and uninstalled Chrome Beta. I dunno what to do.. I already tried clearing Google Search data, and also clearing system cache.. I don't know what to do, I had this problem through many ROMs.. A Gapps zip that surely works with this? PSX Gapps should be okay?
Make your nexus 5 display rock!
TrueRGB here http://d-h.st/ugl
Do you like it? -> Consider the idea to offer me a drink!
 
jaferiqbal
Old
#23  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 45
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by Piereligio View Post
I've the same problem. Or better, not exactly the same. I see the suggestion to pronounce "okay google" and the microphone full of white, just in a fraction of second, then the suggestion suddenly disappear and the microphone turns empty. I'm on PLSX, rooted, PSX Gapps, US English for Google Now, system in italian. I had the GEL customization xposed module and Chrome Beta (that I read that could give problems of this kind), but I disabled the module and uninstalled Chrome Beta. I dunno what to do.. I already tried clearing Google Search data, and also clearing system cache.. I don't know what to do, I had this problem through many ROMs.. A Gapps zip that surely works with this? PSX Gapps should be okay?
Issue solved or is it still there ?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes