Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,298 Members 41,808 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] PA GAPPS on stock rom

Tip us?
 
--__--
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 105
Join Date: Aug 2010
Default [Q] PA GAPPS on stock rom

Hello

I'm pretty sure it will work just fine, but i just want someone to confirm.

Is it okay to flash PA GAPPS on top of the stock nexus ROM?

Thanks
 
russell664
Old
#2  
russell664's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2270
Posts: 1,137
Join Date: Dec 2010
Location: Somewhere you can't imagine...

 
DONATE TO ME
I would think it would be fine, however, your one to test on that one matey. There shouldn't be a reason why it wouldn't work though.
Have A Bug with one Of my Roms? Look below on how to report them to me....

 
If you have a bug, report it with a logcat because, without one I can't do anything about it. No Logcat, Means No Fix. Do this below to get one...

Code:
adb shell dmesg ; adb logcat -b system -b radio -b events -b main


Nexus 5/ Self Compiled PAC-ROM/ Chaos Kernel V11 Nightly

 
rootSU
Old
#3  
rootSU's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10054
Posts: 21,178
Join Date: Aug 2010
Location: Oxenhope, West Yorkshire, UK
Why would you?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Want to root/unroot? All important guides and info threads are contained within the "Sticky Roll-up" thread in General. Click the link below to get there!



Philz Touch Recovery with passkey secure lock

I do NOT reply to support queries over PM.
The Following 3 Users Say Thank You to rootSU For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mistahseller
Old
#4  
mistahseller's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 192
Posts: 793
Join Date: Mar 2013
Location: Saint Louis
Quote:
Originally Posted by --__-- View Post
Hello

I'm pretty sure it will work just fine, but i just want someone to confirm.

Is it okay to flash PA GAPPS on top of the stock nexus ROM?

Thanks
No need too.

Sent from The Deathstar
 
--__--
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 105
Join Date: Aug 2010
My reason for doing so would be booting with the newest Google apps so I wouldn't have to download them from the play store

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
mistahseller
Old
(Last edited by mistahseller; 6th March 2014 at 03:35 AM.)
#6  
mistahseller's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 192
Posts: 793
Join Date: Mar 2013
Location: Saint Louis
If you are on WiFi it really isn't a problem but whatever floats your boat. Like it'll take less than 3 minutes.

But it won't hurt anything and if it does well you can tell the rest of us not to do it.

Sent from The Deathstar
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Control Your Toast Notifications with SlicedToasts

Toasts are delicious, even in their Android flavor. In Android, toast doesn’t lead … more

Rotation Lets You Take Full Control of Your Device’s Orientation Settings

To be brutally honest, the native options for screen … more

Change the Alarm Icon in the Status Bar with Xposed

It’s hard to find a more hated object than your alarm clock. They wake us up nearly … more

Return to Outer Space Outer Space with Ship Up Game

Since the release of Flappy Birds, we’ve had the “fortune” to see … more