Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,784,877 Members 50,980 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Can't get past Google Screen

Tip us?
 
bobyum
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Oct 2012
Default Can't get past Google Screen

I just restored from the official google 4.4.2 images and my phone cant get past the Google screen. Please help!
 
wantabe
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 135
Posts: 373
Join Date: Mar 2011
Location: Colorado Springs
Quote:
Originally Posted by bobyum View Post
I just restored from the official google 4.4.2 images and my phone cant get past the Google screen. Please help!
You flashed the factory images?
"Don't confuse me with facts, I've already made up my mind!"

AT&T HTC One X - 4.2.2 CleanROM-odexed/Xposed/ElementalX
Nexus 5 32GB
Nexus 7 32GB (2013)
Nexus 4 8GB-Moved to Better Home!
Nexus 7 16GB-Moved to Better Home!.
Nexus 7 32GB-Moved to Better Home!
 
gee2012
Old
#3  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3,004
Posts: 8,215
Join Date: Jul 2010
Location: Heerlen
Quote:
Originally Posted by bobyum View Post
I just restored from the official google 4.4.2 images and my phone cant get past the Google screen. Please help!
Do a data factory reset and wipe the cache both in recovery and reboot bro.
USE Search: /this thread /all threads/Google before posting your question, you`re most likely not the first one having this issue
Unofficial elelinux/albinoman CM 11.0 (4.4.4) Ktoonsez KT kernel
 
wantabe
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 135
Posts: 373
Join Date: Mar 2011
Location: Colorado Springs
Quote:
Originally Posted by gee2012 View Post
Do a data factory reset and wipe the cache both in recovery and reboot bro.
Thinking the same thing. But.. I can admit getting in a hurry and flashing the wrong image!
"Don't confuse me with facts, I've already made up my mind!"

AT&T HTC One X - 4.2.2 CleanROM-odexed/Xposed/ElementalX
Nexus 5 32GB
Nexus 7 32GB (2013)
Nexus 4 8GB-Moved to Better Home!
Nexus 7 16GB-Moved to Better Home!.
Nexus 7 32GB-Moved to Better Home!
 
bobyum
Old
(Last edited by bobyum; 31st January 2014 at 08:23 AM.)
#5  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Oct 2012
I made sure that I was using the right image and it still wont go past the Google screen. Any other ideas?
edit: okay the phone can't even write the recovery to the phone through fastboot! Any other thoughts?
 
wantabe
Old
(Last edited by wantabe; 31st January 2014 at 08:30 AM.)
#6  
Senior Member
Thanks Meter 135
Posts: 373
Join Date: Mar 2011
Location: Colorado Springs
Quote:
Originally Posted by bobyum View Post
I made sure that I was using the right image and it still wont go past the Google screen. Any other ideas?
Long press the power button force it to reboot. As soon as the screen goes black hold down the volume down button. That will boot you into the bootloader, from there you can get to recovery. Factory reset, wipe cache.

You flashed stock recovery?

If you have stock recovery go to the bootloader like I said earlier. Choose recovery. Then you will see android laying down. Press volume up and power button at the same time. Do a factory reset.
"Don't confuse me with facts, I've already made up my mind!"

AT&T HTC One X - 4.2.2 CleanROM-odexed/Xposed/ElementalX
Nexus 5 32GB
Nexus 7 32GB (2013)
Nexus 4 8GB-Moved to Better Home!
Nexus 7 16GB-Moved to Better Home!.
Nexus 7 32GB-Moved to Better Home!
 
gee2012
Old
#7  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3,004
Posts: 8,215
Join Date: Jul 2010
Location: Heerlen
Quote:
Originally Posted by bobyum View Post
I made sure that I was using the right image and it still wont go past the Google screen. Any other ideas?
edit: okay the phone can't even write the recovery to the phone through fastboot! Any other thoughts?
If you flashed the whole image inclusing userdata.img it should boot usualy, never xperienced it did not personaly. So besides a wipe have no idea bro, you might try to reflash the rom again. Are you using a Toolkit?
USE Search: /this thread /all threads/Google before posting your question, you`re most likely not the first one having this issue
Unofficial elelinux/albinoman CM 11.0 (4.4.4) Ktoonsez KT kernel
 
bobyum
Old
#8  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by gee2012 View Post
If you flashed the whole image inclusing userdata.img it should boot usualy, never xperienced it did not personaly. So besides a wipe have no idea bro, you might try to reflash the rom again. Are you using a Toolkit?
I did this with the flashh-all.bat provided by the official image. I can't even do that anymore because it just gets stuck when writing the bootloader. Totally out of ideas right now. Is there any way I can reformat the partition through fastboot? Would that help?
 
gee2012
Old
#9  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3,004
Posts: 8,215
Join Date: Jul 2010
Location: Heerlen
Quote:
Originally Posted by bobyum View Post
I did this with the flashh-all.bat provided by the official image. I can't even do that anymore because it just gets stuck when writing the bootloader. Totally out of ideas right now. Is there any way I can reformat the partition through fastboot? Would that help?
Try this:
fastboot erase boot
fastboot erase cache
fastboot erase recovery
fastboot erase system
fastboot erase userdata

After that flash the rom again with flash.all.batt
USE Search: /this thread /all threads/Google before posting your question, you`re most likely not the first one having this issue
Unofficial elelinux/albinoman CM 11.0 (4.4.4) Ktoonsez KT kernel
 
beaver2233
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 480
Posts: 2,007
Join Date: Feb 2011
Location: Sydney
maybe flash each part individually (not using flashall)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes