APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Android Lollipop Lands for the Sony Xperia Z Ultra

The undisputed king of the beasts–at least in Sony’s current stable,is the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Can't get past Google Screen

OP bobyum

31st January 2014, 08:48 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
32 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
I just restored from the official google 4.4.2 images and my phone cant get past the Google screen. Please help!
31st January 2014, 09:07 AM   |  #2  
Senior Member
Colorado Springs
Thanks Meter: 169
 
435 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by bobyum

I just restored from the official google 4.4.2 images and my phone cant get past the Google screen. Please help!

You flashed the factory images?
31st January 2014, 09:09 AM   |  #3  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,248
 
8,820 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by bobyum

I just restored from the official google 4.4.2 images and my phone cant get past the Google screen. Please help!

Do a data factory reset and wipe the cache both in recovery and reboot bro.
31st January 2014, 09:16 AM   |  #4  
Senior Member
Colorado Springs
Thanks Meter: 169
 
435 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by gee2012

Do a data factory reset and wipe the cache both in recovery and reboot bro.

Thinking the same thing. But.. I can admit getting in a hurry and flashing the wrong image!
31st January 2014, 09:19 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
32 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
I made sure that I was using the right image and it still wont go past the Google screen. Any other ideas?
edit: okay the phone can't even write the recovery to the phone through fastboot! Any other thoughts?
Last edited by bobyum; 31st January 2014 at 09:23 AM.
31st January 2014, 09:25 AM   |  #6  
Senior Member
Colorado Springs
Thanks Meter: 169
 
435 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by bobyum

I made sure that I was using the right image and it still wont go past the Google screen. Any other ideas?

Long press the power button force it to reboot. As soon as the screen goes black hold down the volume down button. That will boot you into the bootloader, from there you can get to recovery. Factory reset, wipe cache.

You flashed stock recovery?

If you have stock recovery go to the bootloader like I said earlier. Choose recovery. Then you will see android laying down. Press volume up and power button at the same time. Do a factory reset.
Last edited by wantabe; 31st January 2014 at 09:30 AM.
31st January 2014, 09:27 AM   |  #7  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,248
 
8,820 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by bobyum

I made sure that I was using the right image and it still wont go past the Google screen. Any other ideas?
edit: okay the phone can't even write the recovery to the phone through fastboot! Any other thoughts?

If you flashed the whole image inclusing userdata.img it should boot usualy, never xperienced it did not personaly. So besides a wipe have no idea bro, you might try to reflash the rom again. Are you using a Toolkit?
31st January 2014, 09:32 AM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
32 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by gee2012

If you flashed the whole image inclusing userdata.img it should boot usualy, never xperienced it did not personaly. So besides a wipe have no idea bro, you might try to reflash the rom again. Are you using a Toolkit?

I did this with the flashh-all.bat provided by the official image. I can't even do that anymore because it just gets stuck when writing the bootloader. Totally out of ideas right now. Is there any way I can reformat the partition through fastboot? Would that help?
31st January 2014, 09:36 AM   |  #9  
gee2012's Avatar
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,248
 
8,820 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by bobyum

I did this with the flashh-all.bat provided by the official image. I can't even do that anymore because it just gets stuck when writing the bootloader. Totally out of ideas right now. Is there any way I can reformat the partition through fastboot? Would that help?

Try this:
fastboot erase boot
fastboot erase cache
fastboot erase recovery
fastboot erase system
fastboot erase userdata

After that flash the rom again with flash.all.batt
31st January 2014, 09:38 AM   |  #10  
Senior Member
Sydney
Thanks Meter: 486
 
2,019 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
maybe flash each part individually (not using flashall)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes