Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Performance Control - PA

OP faxmanloveswaffles

16th February 2014, 12:46 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
I was on Omni ROM and decided to check out Paranoid Android. I go the About menu and click on the build number a million times to get to dev menu. I installed the Trinity kernel, but I don't have a performance menu. I had performance menu on Omni ROM, but how do I get it on PA?

Device: Nexus 5 (32GB)
Android Version: 4.4.2
PA Version: 4.0-BETA5
Baseband Version: M8974A-1.0.25.0.13

If you need anymore information, just tell me.

Thanks,
faxmanloveswaffles
16th February 2014, 12:50 AM   |  #2  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 3,934
 
11,250 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by faxmanloveswaffles

I was on Omni ROM and decided to check out Paranoid Android. I go the About menu and click on the build number a million times to get to dev menu. I installed the Trinity kernel, but I don't have a performance menu. I had performance menu on Omni ROM, but how do I get it on PA?

Device: Nexus 5 (32GB)
Android Version: 4.4.2
PA Version: 4.0-BETA5
Baseband Version: M8974A-1.0.25.0.13

If you need anymore information, just tell me.

Thanks,
faxmanloveswaffles

It's the rom. PA doesn't have it. tapping on build prop week only get you the developer option
16th February 2014, 12:57 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by jd1639

It's the rom. PA doesn't have it. tapping on build prop week only get you the developer option

Is there a way to add it manually? I'm good with that kind of stuff. >
16th February 2014, 01:01 AM   |  #4  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 3,934
 
11,250 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by faxmanloveswaffles

Is there a way to add it manually? I'm good with that kind of stuff. >

Yea lol, if you can create your own rom from source. Roms have different features some you'll like and some you won't. Just use the ones that have the features you like.
16th February 2014, 01:05 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by jd1639

Yea lol, if you can create your own rom from source. Roms have different features some you'll like and some you won't. Just use the ones that have the features you like.

I'll look in to it. Thank you
16th February 2014, 03:43 AM   |  #6  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 8,196
 
11,092 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by faxmanloveswaffles

Is there a way to add it manually? I'm good with that kind of stuff. >

Trickster mod from the play store.

While it doesn't add it to the developer options menu or embed itself in settings, it will provide you control

Sent from my Nexus 5
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes