Post Reply

Phone won't boot up

OP benzso63

1st August 2014, 08:58 PM   |  #11  
OP Senior Member
Thanks Meter: 34
 
429 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Oh by the way I was following your link.

RIght now my phone has the screen firmware update. do not unplug.. the usb connection until the process is complete....
Then follow the rest of your instructions.

Now how do I Enter your phone to Download Mode. ? Right now still with this screen "Firmware update".



Quote:
Originally Posted by bitdomo

It means you installed the drivers right.
Reboot your PC, try other USB port, close any unecessary apps in the background, avoid USB3.0 ports or run the flash-all.bat in administrator mode. These are the ideas that have come into my mind in this moment.

1st August 2014, 09:07 PM   |  #12  
Senior Member
Flag Göd
Thanks Meter: 687
 
1,126 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by benzso63

Oh by the way I was following your link.

RIght now my phone has the screen firmware update. do not unplug.. the usb connection until the process is complete....
Then follow the rest of your instructions.

Now how do I Enter your phone to Download Mode. ? Right now still with this screen "Firmware update".

When you see "Firmware update" that is the download mode. Watch the video I made. Maybe it explains everything more.
The Following User Says Thank You to bitdomo For This Useful Post: [ View ]
1st August 2014, 09:25 PM   |  #13  
OP Senior Member
Thanks Meter: 34
 
429 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
I got that part. Now I am using the LG Flash Tool, port 1 com41. I clicked the yellow arrow and screen showing it is ready. But on the phone I don't need any progress at all, it is till 0%. would it automatically run it itself ?


Quote:
Originally Posted by bitdomo

When you see "Firmware update" that is the download mode. Watch the video I made. Maybe it explains everything more.

1st August 2014, 09:34 PM   |  #14  
Senior Member
Flag Göd
Thanks Meter: 687
 
1,126 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by benzso63

I got that part. Now I am using the LG Flash Tool, port 1 com41. I clicked the yellow arrow and screen showing it is ready. But on the phone I don't need any progress at all, it is till 0%. would it automatically run it itself ?

What is shown on the PC?
The Following User Says Thank You to bitdomo For This Useful Post: [ View ]
1st August 2014, 09:36 PM   |  #15  
OP Senior Member
Thanks Meter: 34
 
429 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Bro, now its running. I moved to usb 3.0 port. will keep you posted

Confirmed. Working Flawlessly ! OMG, you are my life saver. Really appreciate your hard work.

Man, you are the BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by bitdomo

What is shown on the PC?

Last edited by benzso63; 1st August 2014 at 09:41 PM.
1st August 2014, 09:44 PM   |  #16  
Senior Member
Flag Göd
Thanks Meter: 687
 
1,126 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by benzso63

Bro, now its running. I moved to usb 3.0 port. will keep you posted

Confirmed. Working Flawlessly ! OMG, you are my life saver. Really appreciate your hard work.

Man, you are the BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Your welcome.
The Following User Says Thank You to bitdomo For This Useful Post: [ View ]
1st August 2014, 09:55 PM   |  #17  
OP Senior Member
Thanks Meter: 34
 
429 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
You need to open a Master Class LOL. Seriously, you have no idea how frustrated when you can't get the phone to work.



Quote:
Originally Posted by bitdomo

Your welcome.

2nd August 2014, 08:35 AM   |  #18  
Junior Member
ShangHai,China
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by benzso63

I was trying wipe everything on the phone but for some reason it saids no OS. So when it boots up, I only see the google word on the screen.
Trying to flash the stock rom, followed instruction to install adb drivers...etc then boot the phone into fastboot mode,. This is the one screen I can get so far. Looks like my pc can't detect my phone. it saids failed when running those commands...Can someone give me a hint what to do next?

All I want is to put the stock rom back in.

thx

if your pc cannot detect your phone , it seems you havn't install driver.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank