Unofficial CM12 for Android One, Disabling Encryption on Nexus 6 – XDA TV

Android One devices have received an Unofficial CyanogenMod … more

Pushbullet Universal Copy/Paste Availabe for Linux, Mac OS X

Pushbullet is one of those useful utilities that once installed, permanently … more

Enable the Hidden Notification LED on the Google Nexus 6!

LED notification lights have existed on Android devices since the very beginnings … more

MX Player Ready to Rock on Lollipop

A good video player should be reliable and free. One of the XDA Community Apps, MX Player, meets both of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Pie

OP chipstien

6th January 2014, 03:58 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 41
 
355 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Any ROMs with Pie cooked in? Really surprised not to see this yet. GB is just too glitchy to make it a viable option. Thanks

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
6th January 2014, 04:06 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 284
 
655 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
I don't think so. I like that feature but I can understand it not being at the top of any dev's to-do list. I would keep an eye on Paranoid Android and SlimKat.
6th January 2014, 05:39 AM   |  #3  
_MetalHead_'s Avatar
Senior Member
Flag Chicagoland
Thanks Meter: 2,430
 
5,770 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by chipstien

Any ROMs with Pie cooked in? Really surprised not to see this yet. GB is just too glitchy to make it a viable option. Thanks

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

GravityBox glitchy? That's news to me. I use it on all three of my Android devices (N5, N7, Moto X) and haven't had a single issue on any of them. The expanded desktop + PIE control works great.
6th January 2014, 05:48 AM   |  #4  
maxpower7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 544
 
1,340 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by chipstien

Any ROMs with Pie cooked in? Really surprised not to see this yet. GB is just too glitchy to make it a viable option. Thanks

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Can you elaborate on that? I haven't had any glitches with GB at all.
6th January 2014, 05:51 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 41
 
355 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
For me, every reboot causes the nav bar to reappear and then pie doesn't work. There was something else too but it has been a month since I used it last. And of course you can't use ART with Xposed

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
6th January 2014, 06:57 AM   |  #6  
maxpower7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 544
 
1,340 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by chipstien

And of course you can't use ART with Xposed

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Yeah, that's mainly what's keeping me from using Xposed. Now that I've used ART for a while I just can't go back to Dalvik.
6th January 2014, 07:14 AM   |  #7  
_MetalHead_'s Avatar
Senior Member
Flag Chicagoland
Thanks Meter: 2,430
 
5,770 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by chipstien

For me, every reboot causes the nav bar to reappear and then pie doesn't work. There was something else too but it has been a month since I used it last. And of course you can't use ART with Xposed

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

That's weird, I don't have that issue. Were you using expanded desktop or just setting your navbar height to zero? I have expanded desktop with PIE tied to a quicksettings toggle and it always goes back into whatever state I had it in after a reboot. Then again, it'll stay after a reboot if I shrink it to zero as well. What version of GravityBox are/were you on?
6th January 2014, 07:38 AM   |  #8  
Senior Member
Flag Milwaukee
Thanks Meter: 414
 
1,071 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Try lmt launcher. It has a fully customizable pie.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
6th January 2014, 07:49 AM   |  #9  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 13,360
 
24,438 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by maxpower7

Yeah, that's mainly what's keeping me from using Xposed. Now that I've used ART for a while I just can't go back to Dalvik.

Ha opposite for me

-----------------------
Sent via tapatalk.

I do NOT reply to support queries over PM. Please keep support queries to the Q&A section, so that others may benefit

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes