Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Play store bug?

OP bukithd

22nd June 2014, 06:47 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Virginia
Thanks Meter: 68
 
472 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
For the past few iterations of android, I have had the same issue come and go n the play store. Whenever I go to the "All" section of apps that I have previously downloaded it does not show any beyond google drive, or at least in my case. So basically, anything I downloaded and installed prior to that app does not show when trying to refresh the apps.


I have already tried clearing data/cache/downgrading/upgrading. Anyone have a clue if this is an issue based on my google account or is it a broad issue?
22nd June 2014, 08:33 PM   |  #2  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
BROOKLYN!
Thanks Meter: 22,442
 
26,742 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
the only times ive seen this is when roms were missing some sync stuff and when my apps were were accidentally unlinked from the play store via titanium backup(can be relinked).

are you on a custom rom? using any other kinds of mods? xposed?
22nd June 2014, 10:05 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Virginia
Thanks Meter: 68
 
472 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by simms22

the only times ive seen this is when roms were missing some sync stuff and when my apps were were accidentally unlinked from the play store via titanium backup(can be relinked).

are you on a custom rom? using any other kinds of mods? xposed?


It has now happened to me on stock, CM 11, and AOKP.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes