Post Reply

Porting number to aio from st

OP imablackhat

20th April 2014, 04:01 AM   |  #1  
imablackhat's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 262
 
1,926 posts
Join Date:Joined: Sep 2005
So I've had st since n5 release and I'm fed up and switching.

Anyway during the aio checkout. I entered my account number and pin and last four of social. And they billed me and its processing.

Now.. I hear nightmares of people having to call st to authorize a port. Which sounds like a major pain.

Will aio still ship my stuff to me and I can figure out the port and stuff when I'm trying to activate my new service and sim?

Or do you think they'll reject my order?... And refund me :/

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
20th April 2014, 04:19 AM   |  #2  
movielover76's Avatar
Senior Member
Flag Red Bank, NJ
Thanks Meter: 28
 
407 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Are you switching from an AT&T Sim on net10 to AIO? I ask because ports only work when your actually switching carriers for instance T-Mobile ST to AIO.
Otherwise AT&T has to handle it internally which can be a real mess.
Switching mvno but staying with the same carrier can be a really pita.
Otherwise it should be fine, I switch and port quite often.

It should be noted that if your frustration with ST is Latency and data issues your unlikely to be happier with AIO. they actually throttle the data about the same , latency is the same and they also limit your maximum speed. If you want better latency on prepaid AT&T you pretty much have to go to go phone.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------

I'd it's an actual port and your have the right information acct # and password I've never had to call the company I'm porting from. I just ported from Net10 (same company) AT&T to MetroPCS this week

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank