Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,962 Members 39,446 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Poweramp music fx toggle? SOLVED!!

Tip us?
 
Ben36
Old
(Last edited by Ben36; 23rd June 2014 at 07:08 AM.)
#1  
Ben36's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1567
Posts: 5,709
Join Date: Jun 2012
Default Poweramp music fx toggle? SOLVED!!

I've activated it in the settings but it's not showing. Anyone got any ideas why? Always did before?


Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
vin4yak
Old
#2  
vin4yak's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1924
Posts: 3,364
Join Date: Mar 2013
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
How did you activate it if it's not being shown in Settings??

It's under Settings - Audio - Advanced Tweaks - Music FX.
 
Ben36
Old
#3  
Ben36's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1567
Posts: 5,709
Join Date: Jun 2012
I did have it. I re installed v4a while flashing a rom update and now the toggle doesn't show, even though it's activated :-S

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
mumaster20
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 131
Posts: 370
Join Date: Dec 2012
Same problem here! but on my nexus 4
Current Device: Nexus 4
Rom: Purity Rom
Kernel: Neo v014 JWR

Previous Device(s): Galaxy S GT i9000

Quote:
Originally Posted by simms22 View Post
a nexus without root is like an angel without wings
 
vin4yak
Old
#5  
vin4yak's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1924
Posts: 3,364
Join Date: Mar 2013
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
Just to be clear, You guys have already tried re-installing the app/clear data, right? If not, do it first and see whether it fixes it?

Also, make sure y'all are using the default PowerAmp skin/theme or skins which are recommended by PowerAmp.. There may be a possibility that the theme y'all are using isn't mapped yet?!
The Following User Says Thank You to vin4yak For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Ben36
Old
#6  
Ben36's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1567
Posts: 5,709
Join Date: Jun 2012
Yea tried all the standard issue stuff. Can't get it to come back! :-S so odd i get this and press enable but nothing -


Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
vin4yak
Old
#7  
vin4yak's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1924
Posts: 3,364
Join Date: Mar 2013
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Ben36 View Post
Yea tried all the standard issue stuff. Can't get it to come back! :-S so odd i get this and press enable but nothing -
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
That's certainly strange. Does the rom which you're currently on support Music FX? Is Music FX present under Android Settings - Sounds?? I don't know whether this could cause the issue or not. I'm just thinking out loud.
The Following User Says Thank You to vin4yak For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Ben36
Old
#8  
Ben36's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1567
Posts: 5,709
Join Date: Jun 2012
Yea, it comes with music fx and if I install viper audio i then get the option in settings to select which to use

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
Ben36
Old
#9  
Ben36's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1567
Posts: 5,709
Join Date: Jun 2012
Somehow this had become ticked making the option for the music fx toggle unavailable!



Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Rotation Lets You Take Full Control of Your Device’s Orientation Settings

To be brutally honest, the native options for screen … more

Change the Alarm Icon in the Status Bar with Xposed

It’s hard to find a more hated object than your alarm clock. They wake us up nearly … more

Return to Outer Space Outer Space with Ship Up Game

Since the release of Flappy Birds, we’ve had the “fortune” to see … more

Device Review: OnePlus One

Seemingly every day, there are a bunch of new devices being released. Some are budget devices and some are … more