FORUMS

[Problem on camera] The focus of the camera not working

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By huelsonceron, Junior Member on 29th August 2014, 02:20 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello Guys!

I have the following problem, do not know if it was after I put the Rom Cyanogenmod or before, but the rear camera is not focusing on more. The camera is just blurred all the time and never give in to focus.

I changed Rom and looked the camera settings and remains so.

Please help me !!

Device: LG Nexus 5
 
 
29th August 2014, 03:47 PM |#2  
abaaaabbbb63's Avatar
Recognized Contributor
Flag Somewhere Over The Rainbow
Thanks Meter: 3,280
 
More
Quote:
Originally Posted by huelsonceron

Hello Guys!

I have the following problem, do not know if it was after I put the Rom Cyanogenmod or before, but the rear camera is not focusing on more. The camera is just blurred all the time and never give in to focus.

I changed Rom and looked the camera settings and remains so.

Please help me !!

Device: LG Nexus 5

https://productforums.google.com/for...1-125-false%5D

Solutions given here:
Use your warranty.
Change the camera.
Take a component out that doesn't let the camera focus.
29th August 2014, 05:52 PM |#3  
MrObvious's Avatar
Senior Member
Flag Wichita KS
Thanks Meter: 310
 
More
Is the lens dirty? It seems worse if it is dirty.

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
3rd September 2014, 09:10 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I also have the focus issue. No rom, modem, or software update fixes it. It seems to be a physical issue. I can gently tap the side of the phone while in the camera app and the camera starts auto-focusing correctly again (for a little while). I'm ordering a new camera to replace it soon.
4th September 2014, 02:49 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 120
 
More
Quote:
Originally Posted by junk0

I also have the focus issue. No rom, modem, or software update fixes it. It seems to be a physical issue. I can gently tap the side of the phone while in the camera app and the camera starts auto-focusing correctly again (for a little while). I'm ordering a new camera to replace it soon.

Contact google hardware support and return it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes