Post Reply

Does the pulse light work now?

OP wakkaday

3rd January 2014, 07:26 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
173 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Or is it a bug with the latest update

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
3rd January 2014, 07:33 PM   |  #2  
Member
Flag Baltimore
Thanks Meter: 7
 
83 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by wakkaday

Or is it a bug with the latest update

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Mine works. Whenever I get a message, email, facebook notification, etc...

Did you enable it? Settings > Display > Pulse Notification Light

The only thing I miss from my S3 is that the Nexus 5 will not light up when plugged into the charger. Red for charging, green for done.
3rd January 2014, 07:58 PM   |  #3  
Ben36's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,747
 
6,204 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Use Ledblinker app and you can add those functions in as well as choose colours for any app notification

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
3rd January 2014, 08:18 PM   |  #4  
Neurotica's Avatar
Senior Member
Flag San Diego, CA
Thanks Meter: 106
 
255 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gsteelx

Mine works. Whenever I get a message, email, facebook notification, etc...

Did you enable it? Settings > Display > Pulse Notification Light

The only thing I miss from my S3 is that the Nexus 5 will not light up when plugged into the charger. Red for charging, green for done.

Light Flow does that S3 trick flawlessly.

Sent from my Nexus 5
4th January 2014, 02:35 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
173 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Yeh but it doesn't always work thinking of replacing

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
4th January 2014, 03:04 PM   |  #6  
_MetalHead_'s Avatar
Senior Member
Flag Chicagoland
Thanks Meter: 2,286
 
5,509 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by wakkaday

Yeh but it doesn't always work thinking of replacing

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Works fine for me.

Sent from my Moto X
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank