Firefox OS: 17 Smartphones & 40+ Markets In 2015

The post Firefox OS: 17 Smartphones & 40+ Markets In 2015 appeared first on … more

Samsung Unpacked Coverage: All About the S6

more

Samsung Galaxy S6 Cameras

more

The Battery Behind the Samsung S6 and S6 Edge

more
Post Reply

Does the pulse light work now?

OP wakkaday

3rd January 2014, 08:26 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
199 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Or is it a bug with the latest update

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
3rd January 2014, 08:33 PM   |  #2  
Member
Flag Baltimore
Thanks Meter: 7
 
83 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by wakkaday

Or is it a bug with the latest update

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Mine works. Whenever I get a message, email, facebook notification, etc...

Did you enable it? Settings > Display > Pulse Notification Light

The only thing I miss from my S3 is that the Nexus 5 will not light up when plugged into the charger. Red for charging, green for done.
3rd January 2014, 08:58 PM   |  #3  
Ben36's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,229
 
6,980 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Use Ledblinker app and you can add those functions in as well as choose colours for any app notification

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
3rd January 2014, 09:18 PM   |  #4  
Neurotica's Avatar
Senior Member
Flag San Diego, CA
Thanks Meter: 106
 
255 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gsteelx

Mine works. Whenever I get a message, email, facebook notification, etc...

Did you enable it? Settings > Display > Pulse Notification Light

The only thing I miss from my S3 is that the Nexus 5 will not light up when plugged into the charger. Red for charging, green for done.

Light Flow does that S3 trick flawlessly.

Sent from my Nexus 5
4th January 2014, 03:35 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
199 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Yeh but it doesn't always work thinking of replacing

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
4th January 2014, 04:04 PM   |  #6  
_MetalHead_'s Avatar
Senior Member
Flag Chicagoland
Thanks Meter: 2,645
 
6,452 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by wakkaday

Yeh but it doesn't always work thinking of replacing

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Works fine for me.

Sent from my Moto X
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes