5,598,908 Members 30,661 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] A question before installing new ROM

Tip us?
 
AMNON_T
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: Dec 2013
Default [Q] A question before installing new ROM

Hi, i wanted to know if the Nexus 5 has modems etc like the Galaxy S3
i had problems with my brothers S3.
thanks
 
simms22
Old
#2  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 18016
Posts: 22,629
Join Date: Jun 2009
Location: BROOKLYN!
completely different device. different hardware, different software, different drivers, different modem/radio..
Google+ Profile
Twitter Simms22
DerKernel For Trinity kernels and more!
The Following User Says Thank You to simms22 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
AMNON_T
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by simms22 View Post
completely different device. different hardware, different software, different drivers, different modem/radio..
Than how come i don't see threads about this subject?. Thanks for the fast reply mate.
 
simms22
Old
#4  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 18016
Posts: 22,629
Join Date: Jun 2009
Location: BROOKLYN!
Quote:
Originally Posted by AMNON_T View Post
Than how come i don't see threads about this subject?. Thanks for the fast reply mate.
yea. on the nexus 5, all you need to flash is the rom. the only thing that might be needed to flash is the gapps(google apps add-on)(most dont add it and needs to be flashed).
Google+ Profile
Twitter Simms22
DerKernel For Trinity kernels and more!
The Following User Says Thank You to simms22 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mistahseller
Old
#5  
mistahseller's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 169
Posts: 740
Join Date: Mar 2013
Location: Saint Louis
I am not sure about ROM's and what radio they are packing but this is the latest one.

http://goo.im/devs/bigxie/hammerhead...T49E_RADIO.zip
The Following User Says Thank You to mistahseller For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
AMNON_T
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by simms22 View Post
yea. on the nexus 5, all you need to flash is the rom. the only thing that might be needed to flash is the gapps(google apps add-on)(most dont add it and needs to be flashed).
Much thanks.
 
simms22
Old
#7  
simms22's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 18016
Posts: 22,629
Join Date: Jun 2009
Location: BROOKLYN!
Quote:
Originally Posted by mistahseller View Post
I am not sure about ROM's and what radio they are packing but this is the latest one.

http://goo.im/devs/bigxie/hammerhead...T49E_RADIO.zip
roms dont pack any radios, unless you are flashing the factory img.
Google+ Profile
Twitter Simms22
DerKernel For Trinity kernels and more!
 
mistahseller
Old
#8  
mistahseller's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 169
Posts: 740
Join Date: Mar 2013
Location: Saint Louis
Noted*

Sent from my Nexus 5

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes