How to Set a Video as Your Boot Animation

If you wish to make your phone truly unique, you may want to consider adding a nice boot animation. … more

TWRP for Nexus 6 and 9 Available, Unofficial CM12 Alpha for HTC Explorer! – XDA TV

Team Win Recovery Project for the Nexus 6 and Nexus … more

Jolla Tablet Announced: The Second Sailfish OS Device

A little over a year ago, Jolla released its first smartphone with the brand new Jolla … more

Android One Devices Get Unofficial CM12 Port

Android One was initially announced right before Android Lollipop. By releasing these cheap, yet … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Have not recieved Google Play Services 4.2.34

OP borchgrevink

17th February 2014, 01:37 PM   |  #21  
Senior Member
Thanks Meter: 90
 
235 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Here is a screenshot:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-17-13-33-42.png
Views:	69
Size:	99.8 KB
ID:	2584440  
17th February 2014, 01:49 PM   |  #22  
EddyOS's Avatar
Recognized Contributor
Flag Liverpool, Merseyside
Thanks Meter: 3,183
 
13,498 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Here's mine, 100% stock 4.4.2 - not even unlocked
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-17-12-48-38.png
Views:	75
Size:	172.3 KB
ID:	2584457  
17th February 2014, 02:05 PM   |  #23  
Senior Member
Thanks Meter: 90
 
235 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
But you have location reporting switched on. So location requests should be normal. On my devices location reporting is always switched off.
17th February 2014, 04:06 PM   |  #24  
Ben36's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,860
 
6,400 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
I just don't allow it location with app opps



Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
17th February 2014, 05:06 PM   |  #25  
Senior Member
Thanks Meter: 90
 
235 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
On my device Maps does not get a SAT-fix anymore, when Mode is set to Device only and App Ops is configured to not allow localisation for Play Services.

Edit: I was wrong, SAT-fix works. Sorry.
Last edited by rogers11; 17th February 2014 at 07:12 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes