Post Reply

[Q] can't record video

9th February 2014, 03:38 PM   |  #1  
area51avenger's Avatar
OP Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 338
 
865 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
I don't think I ever tried recording video before but I tried today. It will go to the recording part of the camera app but nothing happens when I press the red button. Searching yielded nothing.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
9th February 2014, 04:03 PM   |  #2  
Account currently disabled
Flag ND-BL-MB-KL
Thanks Meter: 7,539
 
2,452 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by area51avenger

I don't think I ever tried recording video before but I tried today. It will go to the recording part of the camera app but nothing happens when I press the red button. Searching yielded nothing.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

Something is wrong with the media profiles most probably. Check it once or flash my mod to check ..

Quote:
Originally Posted by area51avenger

Flashed your mod. Same issue hmm

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

Wipe dalvik, wipe cache! If not do a factory reset.
Last edited by Jishnu Surô; 9th February 2014 at 05:15 PM.
The Following User Says Thank You to Jishnu Surô For This Useful Post: [ View ]
9th February 2014, 04:16 PM   |  #3  
area51avenger's Avatar
OP Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 338
 
865 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by Jishnu Surô

Something is wrong with the media profiles most probably. Check it once or flash my mod to check ..

I'll give it a shot. Can you link your mod?
9th February 2014, 04:48 PM   |  #4  
area51avenger's Avatar
OP Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 338
 
865 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Flashed your mod. Same issue hmm

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
9th February 2014, 05:25 PM   |  #5  
area51avenger's Avatar
OP Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 338
 
865 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Installing Franco kernel fixed the issue if anyone runs into this in the future

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank