Post Reply

Any recovery not working anymore...can't mount/open cache error

OP ywt474000158

8th January 2014, 03:16 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
28 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Hi guys,

I'm afraid my emmc is fried.

I have tried to flash stock factory and it stuck in the last step "erasing cache".

I have tried stock recovery, CWM and TWRP to wipe,but none worked.

And it appears on the bottom.

E: Can't mount /cache/recovery/
E: Can't mount /cache/recovery/log
E: Can't open /cache/recovery/log
8th January 2014, 04:15 PM   |  #2  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 12,211
 
23,232 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by ywt474000158

Hi guys,

I'm afraid my emmc is fried.

I have tried to flash stock factory and it stuck in the last step "erasing cache".

I have tried stock recovery, CWM and TWRP to wipe,but none worked.

And it appears on the bottom.

E: Can't mount /cache/recovery/
E: Can't mount /cache/recovery/log
E: Can't open /cache/recovery/log

tried flashing cache image via fastboot?
8th January 2014, 04:20 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
28 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by rootSU

tried flashing cache image via fastboot?

Yes,but in recovery ,cache partition still can't be mounted.
8th January 2014, 04:27 PM   |  #4  
EddyOS's Avatar
Recognized Contributor
Flag Liverpool, Merseyside
Thanks Meter: 3,106
 
13,364 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
I'd go back to 100% stock and make sure the phone's working correctly. One running, flash a custom recovery and see how you get on
9th January 2014, 11:22 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 180
 
688 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
This happened to me and what i did was factory reset and then format data reboot and then everything fine

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank