FORUMS

AOSP 5.1 Lollipop for Nexus Q

Google Nexus Q is an intriguing device released with Android 4.0 Ice Cream Sandwich. It was abandoned by … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 17 – 24)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Glimpse Notifications: Easier Lockscreen Notifications

Lollipop brought a revamp to the lockscreen, taking away custom widgets but … more

What Are the Best Looking Apps on Android?

As more developers are updating their apps with Material Design elements, we’re … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Remove white spots all over my screen ? not dead pixels

17th July 2014, 01:58 AM |#11  
vin4yak's Avatar
Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,460
 
More
A md5 mismatch couldn't have caused this. If you're using latest recoveries then it already has a md5 checker which aborts the installation if there's a mismatch. As I said earlier, it looks like a display problem with particular rgb colors. This is the first time I've seen such an issue on the nexus 5 forums.

Since it's just few weeks old, I hope you do get a replacement.
 
 
17th July 2014, 10:37 AM |#12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by vin4yak

A md5 mismatch couldn't have caused this. If you're using latest recoveries then it already has a md5 checker which aborts the installation if there's a mismatch. As I said earlier, it looks like a display problem with particular rgb colors. This is the first time I've seen such an issue on the nexus 5 forums.

Since it's just few weeks old, I hope you do get a replacement.

For the sake of it I have completed a thorough reinstall of android 4.4.4 doing a full wipe (data, system, dalvik, cache), checking the md5 and following the method described here (http://forum.xda-developers.com/goog...image-t2513701) but it had no effect at all.

I start thinking that the issue might material in the end and that my best shot is trying to get it replaced.

If somebody has another idea, I am willing to try it.

Cheers
Last edited by augustinleman; 17th July 2014 at 10:46 AM.
17th July 2014, 07:24 PM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by augustinleman

@raptir: Do you think that the fact that I do not have the issue when on bootloader or recovery but only when boot animation is starting can be explained by framebuffer ? I guess I would also ask merchant website to change the phone as I bought it about 2 weeks ago.

@koszor: I have not checked the md5 of the firmware I downloaded. As I have tried with 3 different roms, do you think it can be related to stock framework integrity ?

Cheers.

Augustin

Are you perhaps using the same computer or internet connection (or even browser) to download the firmwares? If one was corrupt while downloading on the same computer I could easily see all of them being corrupt.

I think its an unlikely event but something to consider

Quote:
Originally Posted by vin4yak

A md5 mismatch couldn't have caused this. If you're using latest recoveries then it already has a md5 checker which aborts the installation if there's a mismatch. As I said earlier, it looks like a display problem with particular rgb colors. This is the first time I've seen such an issue on the nexus 5 forums.

Since it's just few weeks old, I hope you do get a replacement.


Forgot about this ^^
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank