Post Reply

[Q] Restoring apps via TB on different runtime

OP ericjslee

11th January 2014, 10:09 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Hello all,

I have been using Cataclysm ROM with the Dalvik and have TB backups. I just re-flashed the ROM and enabled the ART. Can I just restore apps via TB right away? Please advise me. Thanks all.
11th January 2014, 10:21 PM   |  #2  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 12,263
 
23,260 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
The app and data that you restore does not change depending on the runtime environment you're using. Titanium doesn't restore dalvik-cache. So yes, should be fine.
The Following User Says Thank You to rootSU For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank