Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Screen issues

OP quang_nguyen

26th July 2014, 08:23 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
45 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Have anyone got the same issues to my N5, no root, not unlock bootloader yet, stock 4.4.4 rom. It appears even from the first boot up
https://www.youtube.com/watch?v=CedYCkGYcxQ
Please help
Last edited by quang_nguyen; 26th July 2014 at 08:29 AM.
27th July 2014, 02:55 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
I have
please, Who can help us?
27th July 2014, 03:01 PM   |  #3  
wim69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
170 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by jczhotbull

please, Who can help us?

Send it back?
27th July 2014, 03:40 PM   |  #4  
vin4yak's Avatar
Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,448
 
4,237 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by jczhotbull

please, Who can help us?

Most probably the flex cable went bad. If you've bought from google, RMA it otherwise take it to a LG service center!
The Following User Says Thank You to vin4yak For This Useful Post: [ View ]
1st August 2014, 05:11 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
45 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
I have contacted Google Hardware Support team in the US and they confirm for replacement as my N5 is still in warranty. However, as i am now outside the US, I have to look for someone to take my N5 back to the US
@vin4yak: do you know the cost for this cable ? If it is much lower than the cost to ship back to the State, I will come to LG service center. Tks
1st August 2014, 06:38 AM   |  #6  
vin4yak's Avatar
Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,448
 
4,237 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by quang_nguyen

I have contacted Google Hardware Support team in the US and they confirm for replacement as my N5 is still in warranty. However, as i am now outside the US, I have to look for someone to take my N5 back to the US
@vin4yak: do you know the cost for this cable ? If it is much lower than the cost to ship back to the State, I will come to LG service center. Tks

I don't know the exact price but it's cheap. That's for sure. If it's indeed the flex cable which has gone bad and not the display, fixing it at the local LG center would be sensible.

If I were you, I would take it to a LG shop and determine what's exactly gone bad and then decide my next course of action!
The Following User Says Thank You to vin4yak For This Useful Post: [ View ]
1st August 2014, 10:53 AM   |  #7  
Junior Member
Flag Monterrey
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
That's the first time I see that!

Take it to an LG center and ask for a detailed revision, so you can decide what to do.


Best regards.
1st August 2014, 12:22 PM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
45 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by 1nfinito

That's the first time I see that!

Take it to an LG center and ask for a detailed revision, so you can decide what to do.


Best regards.

My N5 was bought in the US, but i am now in other country, therefore local LG service can not help in warranty
Anyway, I bring to a LG specialist in my city, and find out that this is similar problem with LG G2, he tests the circuit near display cable flex, exactly correct. Now my N5 is back to normal. Cost is ~$20, cheaper than sending back to the State, of course, no more warranty
1st August 2014, 08:19 PM   |  #9  
Junior Member
Flag Monterrey
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Well, it is working correctly now!

Enjoy the phone!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes