Don’t Forget About Birthdays with Birthday Reminder

A person’s birthday is, without a doubt,one of the most important days in his … more

Don’t Fear Flashing with I Don’t Want You!

The XDA message boards are full of various modifications, with many of these helping … more

Quo Vadis, Open {Source, Standards, World}? w/ Jan Wildeboer – XDA:DevCon 2014

Open Source was a big topic at this years XDA:DevCon … more

Android 5.0 Leaked for the Samsung Galaxy Note 3

Android Lollipop is still making its way to many new devices. Firmware updates have been … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Screenshot no longer working

OP marleyfan61

28th April 2014, 03:28 AM   |  #1  
marleyfan61's Avatar
OP Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 186
 
752 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
For some reason my screenshot no longer works. It was working fine when I had xposed and gravitybox installed (and prior to that). I have now uninstalled xposed and gravitybox and using the power key and volume to take a screenshot doesn't work. Any ideas?
28th April 2014, 03:39 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
119 posts
Join Date:Joined: May 2013
Power & Volume Down?

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
28th April 2014, 04:45 AM   |  #3  
marleyfan61's Avatar
OP Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 186
 
752 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by 1234west

Power & Volume Down?

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Thanks for your reply, but as I indicated in my OP that doesn't work.
28th April 2014, 08:04 AM   |  #4  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 13,962
 
25,178 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Nandroid backup and wipe. It's probably an app

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
28th April 2014, 02:42 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Birmingham
Thanks Meter: 70
 
351 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Maybe attach a screen dump when the issue arises - that may help narrow down the problem.
28th April 2014, 04:13 PM   |  #6  
datallboy's Avatar
Senior Member
Flag Fremont, OH
Thanks Meter: 94
 
503 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Did you uninstall the xposed apk, or flash the revert xposed zip in recovery?

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to datallboy For This Useful Post: [ View ]
28th April 2014, 04:17 PM   |  #7  
marleyfan61's Avatar
OP Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 186
 
752 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by datallboy

Did you uninstall the xposed apk, or flash the revert xposed zip in recovery?

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

I uninstalled xposed from within the app. I'll try flashing the revert zip and see what happens. Thanks.
28th April 2014, 07:58 PM   |  #8  
marleyfan61's Avatar
OP Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 186
 
752 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by marleyfan61

I uninstalled xposed from within the app. I'll try flashing the revert zip and see what happens. Thanks.

That seems to have fixed the problem. Thanks.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes