Shattered Screen? Turn Your Broken Device into a Complete Media Center!

A cracked screen usually means you’ll have to spend a hefty … more

Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more
Post Reply

Screenshot no longer working

OP marleyfan61

28th April 2014, 02:28 AM   |  #1  
marleyfan61's Avatar
OP Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 185
 
751 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
For some reason my screenshot no longer works. It was working fine when I had xposed and gravitybox installed (and prior to that). I have now uninstalled xposed and gravitybox and using the power key and volume to take a screenshot doesn't work. Any ideas?
28th April 2014, 02:39 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 11
 
99 posts
Join Date:Joined: May 2013
Power & Volume Down?

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
28th April 2014, 03:45 AM   |  #3  
marleyfan61's Avatar
OP Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 185
 
751 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by 1234west

Power & Volume Down?

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app

Thanks for your reply, but as I indicated in my OP that doesn't work.
28th April 2014, 07:04 AM   |  #4  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 12,155
 
23,151 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Nandroid backup and wipe. It's probably an app

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
28th April 2014, 01:42 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Birmingham
Thanks Meter: 54
 
314 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Maybe attach a screen dump when the issue arises - that may help narrow down the problem.
28th April 2014, 03:13 PM   |  #6  
datallboy's Avatar
Senior Member
Flag Fremont, OH
Thanks Meter: 94
 
495 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Did you uninstall the xposed apk, or flash the revert xposed zip in recovery?

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to datallboy For This Useful Post: [ View ]
28th April 2014, 03:17 PM   |  #7  
marleyfan61's Avatar
OP Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 185
 
751 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by datallboy

Did you uninstall the xposed apk, or flash the revert xposed zip in recovery?

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

I uninstalled xposed from within the app. I'll try flashing the revert zip and see what happens. Thanks.
28th April 2014, 06:58 PM   |  #8  
marleyfan61's Avatar
OP Senior Member
Flag Surrey
Thanks Meter: 185
 
751 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by marleyfan61

I uninstalled xposed from within the app. I'll try flashing the revert zip and see what happens. Thanks.

That seems to have fixed the problem. Thanks.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank