FORUMS

Top Forum Discussions

Anyone seen this before?

9 posts
Thanks Meter: 0
 
By remipmc, Junior Member on 27th February 2014, 02:13 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
27th February 2014, 06:21 PM |#11  
mistahseller's Avatar
Senior Member
Flag Saint Louis
Thanks Meter: 206
 
More
I had this issue running Droidkang ROM and for some time the cataclysm ROM, it is ROM specific and is not produced by stock. I posted about it but there was no solution from anyone other than redoing everything which I did, and it did not help.
 
 
27th February 2014, 06:56 PM |#12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by varuntis1993

Try uninstalling the update and then reinstall google play music and did u use any app to make that battery mod?

tried uninstall of the update - no effect
no app used, just flashed a zip file. already flashed back to stock - no effect
already wiped the cache - no effect
27th February 2014, 07:04 PM |#13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by mistahseller

I had this issue running Droidkang ROM and for some time the cataclysm ROM, it is ROM specific and is not produced by stock. I posted about it but there was no solution from anyone other than redoing everything which I did, and it did not help.

i am not running a custom ROM. how can i verify that for everyone?
27th February 2014, 08:11 PM |#14  
mistahseller's Avatar
Senior Member
Flag Saint Louis
Thanks Meter: 206
 
More
It is something to do with something that you have installed because mine did that until I got rid of my custom ROM/ kernel combination.
The Following User Says Thank You to mistahseller For This Useful Post: [ View ]
27th February 2014, 10:44 PM |#15  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 73
 
More
Quote:
Originally Posted by remipmc

tried uninstall of the update - no effect
no app used, just flashed a zip file. already flashed back to stock - no effect
already wiped the cache - no effect

I m now out of ideas...last thing I can tell you is to reboot ur phone in safe mode and also disable any xposed modules and then try.
28th February 2014, 05:23 AM |#16  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Went ahead and did a factory restore and then re-rooted and all is good now

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
7th June 2014, 12:45 AM |#17  
Member
Flag San Clemente
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by remipmc

Went ahead and did a factory restore and then re-rooted and all is good now

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

I have been having the same problems. Stock rom, stock kernel. Tried factory restore and didn't fix it.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes