Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] can't sideload apks after rooting

OP Cspikes

29th June 2014, 01:16 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Nexus 5, 4.4.4, dalvik runtime. Currently on cyanogenmod 11, but this problem started prior.

I rooted my phone, initially to run xposed framework. I actually got it installed and opened, but I noticed I couldn't install any modules. Uninstalled, tried to reinstall, found I couldn't sideload any apks. Cancel button works fine, but install button does not respond to touch in any way.

Everything I have tried:
Rebooting
Unrooting/reflashing stock
Rerooting
Using various apk installers/file managers. They all still bring me to the install screen where I can't push install, so they're unless
Clearing caches (dalvik, package installer)
Making sure all screen filter apps are off
Making sure all security options are correct (do not verify app, allow unknown sources)
Flashing a new Rom entirely (cyanogenmod)

I'm at a loss. Are there any options left to try that may fix this?
29th June 2014, 02:36 PM   |  #2  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 3,927
 
11,234 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
First, root has nothing to do with your issues. When you say install button doesn't work, what install button are you taking about? And how are you trying to side load an apk? Are you using an app, recovery, or what?

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to jd1639 For This Useful Post: [ View ]
29th June 2014, 04:51 PM   |  #3  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 8,189
 
11,085 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Do you have echo lock screen notification installed?

#stayparanoid
The Following User Says Thank You to Pirateghost For This Useful Post: [ View ]
29th June 2014, 04:57 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Unfortunately I can't post an image of the install screen because I'm still a new poster. I usually just try to install apps by navigating to them in my file manager and clicking on them. Nothing special. The install screen is the default holo one that pops up.




Welp, turns out it was Echo Lockscreen. That's a massive bummer...loved that app! Thanks Pirateghost.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes