FORUMS

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] No signal anymore

8th June 2014, 06:27 PM |#1  
mathew1234's Avatar
OP Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 177
 
More
Hey guys... I recently encountered a problem with my nexus 5. Suddenly my phone lost signal and it won't receive any more signal.I was on the latest version of PA on 4.4.2 ...... Now I factory reset my phone and it's stuck on phone setup... What do I do?? I'll try flashing back to stock later and I'll see if it's fixed... Also, before factory resetting my phone, I checked my IMEI and it isnt gone.... It was still there.. Strange... Any suggestions on what I should do? Also, I don't have a nandroid backup....
Last edited by mathew1234; 8th June 2014 at 06:28 PM. Reason: Spelling mistake
 
 
8th June 2014, 07:34 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by mathew1234

Hey guys... I recently encountered a problem with my nexus 5. Suddenly my phone lost signal and it won't receive any more signal.I was on the latest version of PA on 4.4.2 ...... Now I factory reset my phone and it's stuck on phone setup... What do I do?? I'll try flashing back to stock later and I'll see if it's fixed... Also, before factory resetting my phone, I checked my IMEI and it isnt gone.... It was still there.. Strange... Any suggestions on what I should do? Also, I don't have a nandroid backup....

this is what happened to my phone a couple days ago

haven't found a fix.

out of the blue, my phone just dropped its signal and refuses to connect.
8th June 2014, 09:06 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by samersh72

flash stock images including cache.img

had no effect, done this 3 times now.
8th June 2014, 09:24 PM |#5  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 17,548
 
More
Quote:
Originally Posted by Pr0meth3us

had no effect, done this 3 times now.

You have, yes. This advice is for the OP. Your advice is to RMA as per your thread

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to rootSU For This Useful Post: [ View ]
9th June 2014, 12:20 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by rootSU

You have, yes. This advice is for the OP. Your advice is to RMA as per your thread

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

totally sorry for thread hijack, just frustrating.

hope that works for you OP.
9th June 2014, 06:36 PM |#7  
mathew1234's Avatar
OP Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 177
 
More
Unhappy Still no luck :(
Guys... Returning to stock didn't do anything... Still the same problem... Now I'm stuck in setting up the phone since it shows that my sim is inserted and it's trying to activate the sim... But it stays there forever ... I'm pretty sure it's a problem with the sim holder... When I tried removing the SIM card for the phone, it failed to eject my SIM card... Now I have to find a way to get my sim out... When I use the pin, it only opens 1/8.. It's too small to fit anything in it... What do I do?? Running out of ideas...


I could give my phone for repair but I live in Dubai and I don't think there are any service centers here...
Last edited by mathew1234; 9th June 2014 at 06:39 PM. Reason: Forgot to add a line
9th June 2014, 06:57 PM |#8  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 17,548
 
More
Quote:
Originally Posted by mathew1234

Guys... Returning to stock didn't do anything... Still the same problem... Now I'm stuck in setting up the phone since it shows that my sim is inserted and it's trying to activate the sim... But it stays there forever ... I'm pretty sure it's a problem with the sim holder... When I tried removing the SIM card for the phone, it failed to eject my SIM card... Now I have to find a way to get my sim out... When I use the pin, it only opens 1/8.. It's too small to fit anything in it... What do I do?? Running out of ideas...


I could give my phone for repair but I live in Dubai and I don't think there are any service centers here...

Yeah definitely sounds like you need a repair. Contact google initially and sew what they say

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes