Nova Launcher Update Brings Lollipop Functionality and Feel

One of the most popular third party launcher on Android, Nova Launcher, has just … more

Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more
Post Reply

[Q] No signal anymore

OP mathew1234

8th June 2014, 06:27 PM   |  #1  
mathew1234's Avatar
OP Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 174
 
340 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Hey guys... I recently encountered a problem with my nexus 5. Suddenly my phone lost signal and it won't receive any more signal.I was on the latest version of PA on 4.4.2 ...... Now I factory reset my phone and it's stuck on phone setup... What do I do?? I'll try flashing back to stock later and I'll see if it's fixed... Also, before factory resetting my phone, I checked my IMEI and it isnt gone.... It was still there.. Strange... Any suggestions on what I should do? Also, I don't have a nandroid backup....
Last edited by mathew1234; 8th June 2014 at 06:28 PM. Reason: Spelling mistake
8th June 2014, 07:34 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by mathew1234

Hey guys... I recently encountered a problem with my nexus 5. Suddenly my phone lost signal and it won't receive any more signal.I was on the latest version of PA on 4.4.2 ...... Now I factory reset my phone and it's stuck on phone setup... What do I do?? I'll try flashing back to stock later and I'll see if it's fixed... Also, before factory resetting my phone, I checked my IMEI and it isnt gone.... It was still there.. Strange... Any suggestions on what I should do? Also, I don't have a nandroid backup....

this is what happened to my phone a couple days ago

haven't found a fix.

out of the blue, my phone just dropped its signal and refuses to connect.
8th June 2014, 09:06 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by samersh72

flash stock images including cache.img

had no effect, done this 3 times now.
8th June 2014, 09:24 PM   |  #5  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 12,169
 
23,176 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by Pr0meth3us

had no effect, done this 3 times now.

You have, yes. This advice is for the OP. Your advice is to RMA as per your thread

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to rootSU For This Useful Post: [ View ]
9th June 2014, 12:20 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by rootSU

You have, yes. This advice is for the OP. Your advice is to RMA as per your thread

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

totally sorry for thread hijack, just frustrating.

hope that works for you OP.
9th June 2014, 06:36 PM   |  #7  
mathew1234's Avatar
OP Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 174
 
340 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Unhappy Still no luck :(
Guys... Returning to stock didn't do anything... Still the same problem... Now I'm stuck in setting up the phone since it shows that my sim is inserted and it's trying to activate the sim... But it stays there forever ... I'm pretty sure it's a problem with the sim holder... When I tried removing the SIM card for the phone, it failed to eject my SIM card... Now I have to find a way to get my sim out... When I use the pin, it only opens 1/8.. It's too small to fit anything in it... What do I do?? Running out of ideas...


I could give my phone for repair but I live in Dubai and I don't think there are any service centers here...
Last edited by mathew1234; 9th June 2014 at 06:39 PM. Reason: Forgot to add a line
9th June 2014, 06:57 PM   |  #8  
rootSU's Avatar
Senior Member
Flag Oxenhope, West Yorkshire, UK
Thanks Meter: 12,169
 
23,176 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by mathew1234

Guys... Returning to stock didn't do anything... Still the same problem... Now I'm stuck in setting up the phone since it shows that my sim is inserted and it's trying to activate the sim... But it stays there forever ... I'm pretty sure it's a problem with the sim holder... When I tried removing the SIM card for the phone, it failed to eject my SIM card... Now I have to find a way to get my sim out... When I use the pin, it only opens 1/8.. It's too small to fit anything in it... What do I do?? Running out of ideas...


I could give my phone for repair but I live in Dubai and I don't think there are any service centers here...

Yeah definitely sounds like you need a repair. Contact google initially and sew what they say

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank