Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Android Lollipop Lands for the Sony Xperia Z Ultra

The undisputed king of the beasts–at least in Sony’s current stable,is the … more

Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

No Signal Strength

OP ramirrat

23rd May 2014, 04:28 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
I have a Nexus 5 with Android version 4.4.2 baseband M8974A-1.0.25.0.23. However for some reason there is no Signal Strength on the phone

how to fix it?
23rd May 2014, 11:04 PM   |  #2  
Darth's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag The boonies - southwest Ontario
Thanks Meter: 4,677
 
12,440 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Did you check your APN settings? In settings, mobile networks.

Google what your carrier APN strings should be and compare.

First step anyway.
24th May 2014, 09:26 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Göd
Thanks Meter: 709
 
1,142 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by ramirrat

I have a Nexus 5 with Android version 4.4.2 baseband M8974A-1.0.25.0.23. However for some reason there is no Signal Strength on the phone

how to fix it?

Dial *#06#
Do you see your imei number?

Tapatalk-kal küldve az én Nexus 5-el
24th May 2014, 11:31 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by bitdomo

Dial *#06#
Do you see your imei number?

Tapatalk-kal küldve az én Nexus 5-el

Yep, it's shows:


My folder data/radio is empty, it's normal?
24th May 2014, 11:39 AM   |  #5  
Senior Member
Flag Göd
Thanks Meter: 709
 
1,142 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Dial *#*#4636#*#*
Enter Phone info.
Set prefered network to LTE/GSM (PRL)
If you see "Turn on radio" then tap on that icon.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
24th May 2014, 11:49 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by bitdomo

Dial *#*#4636#*#*
Enter Phone info.
Set prefered network to LTE/GSM (PRL)
If you see "Turn on radio" then tap on that icon.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

It's not works

Even, i can't make emergency call.
24th May 2014, 12:56 PM   |  #7  
Senior Member
Flag Göd
Thanks Meter: 709
 
1,142 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by ramirrat

It's not works

Even, i can't make emergency call.

I suggest you to flash cache.img from the stock firmware, if that not works then do a factory reset. If still dont work then make sure your sim card is working or not. If nothing helps then send back your phone to google or lg for a repair

Tapatalk-kal küldve az én Nexus 5-el

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes