FORUMS

Time-Lapse with ChronoSnap – XDA App Review

Some of the most interesting pictures are time-lapse animations that capture the … more

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

No signal at all

18th August 2014, 02:27 PM |#1  
mmace's Avatar
OP Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 66
 
More
I have a 4 day old Nexus 5, not had any problems until 2 hours ago, the phone has dropped all signal on Three (UK, Leeds), thought it might be my local mast, I've just arrived at work, 5 miles away and it's still the same, no one else I know on Three is having the same issue in these areas.
I've restarted my phone around 10 times now, I've taken the SIM out a few times, the phone doesn't even moan that the SIM has been taken out or put back in which seems odd. I cannot manually select a network as when I search I get this message: "Error while searching for networks"

can anyone offer advise?
this is a replacement N5 from Google, my 10 month old one went back on Friday. I've been away all weekend and not had a single problem with the signal until 10 minutes after arriving back home

stock ROM, rooted, 4.4.4
 
 
18th August 2014, 02:29 PM |#2  
AArga's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by mmace

I have a 4 day old Nexus 5, not had any problems until 2 hours ago, the phone has dropped all signal on Three (UK, Leeds), thought it might be my local mast, I've just arrived at work, 5 miles away and it's still the same, no one else on Three is having the same issue.
I've restarted my phone around 10 times now, I've taken the SIM out a few times, the phone doesn't even moan that the SIM has been taken out or put back in which seems odd. I cannot manually select a network as when I search I get this message: "Error while searching for networks"

can anyone offer advise?
this is a replacement N5 from Google, my 10 month old one went back on Friday. I've been away all weekend and not had a single problem with the signal until 10 minutes after arriving back home

stock ROM, rooted, 4.4.4

is your friend phone get problem too?

Taptalk 2 GT-S5360
18th August 2014, 02:31 PM |#3  
mmace's Avatar
OP Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 66
 
More
Quote:
Originally Posted by AArga

is your friend phone get problem too?

Taptalk 2 GT-S5360

not sure I understand the question?
I don't know anyone else with an N5 and I stated no one else I know on Three near home or work has this issue.
18th August 2014, 02:34 PM |#4  
TheLastSidekick's Avatar
Recognized Contributor
Flag Springfield, Massachusetts
Thanks Meter: 2,289
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mmace

I have a 4 day old Nexus 5, not had any problems until 2 hours ago, the phone has dropped all signal on Three (UK, Leeds), thought it might be my local mast, I've just arrived at work, 5 miles away and it's still the same, no one else I know on Three is having the same issue in these areas.
I've restarted my phone around 10 times now, I've taken the SIM out a few times, the phone doesn't even moan that the SIM has been taken out or put back in which seems odd. I cannot manually select a network as when I search I get this message: "Error while searching for networks"

can anyone offer advise?
this is a replacement N5 from Google, my 10 month old one went back on Friday. I've been away all weekend and not had a single problem with the signal until 10 minutes after arriving back home

stock ROM, rooted, 4.4.4

Looks like you'll need another replacement. If it's that new, I wouldn't bother worrying about it.
18th August 2014, 02:42 PM |#5  
mmace's Avatar
OP Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 66
 
More
Quote:
Originally Posted by TheLastSidekick

Looks like you'll need another replacement. If it's that new, I wouldn't bother worrying about it.

Cheers, just put a colleagues Orange SIM in it and there's still nothing
18th August 2014, 02:45 PM |#6  
AArga's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by mmace

Cheers, just put a colleagues Orange SIM in it and there's still nothing

maybe your simcard operators.. or your signal area get down..

Taptalk 2 GT-S5360
18th August 2014, 03:12 PM |#7  
Member
Flag Bagshot, Surrey, United Kingdom
Thanks Meter: 9
 
Donate to Me
More
I'm having issues with 3 UK signal in 3 different areas albeit they are all 10 minutes drive from each other.
18th August 2014, 03:13 PM |#8  
mmace's Avatar
OP Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 66
 
More
Quote:
Originally Posted by TheLastSidekick

Looks like you'll need another replacement. If it's that new, I wouldn't bother worrying about it.

Quote:
Originally Posted by brichardson1991

I'm having issues with 3 UK signal in 3 different areas albeit they are all 10 minutes drive from each other.

this recognises no SIMs at all though, not even Oramge or Voda

phones Google Play, another replacement is on it's way, cheers all
18th August 2014, 03:15 PM |#9  
TheLastSidekick's Avatar
Recognized Contributor
Flag Springfield, Massachusetts
Thanks Meter: 2,289
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mmace

this recognises no SIMs at all though, not even Oramge or Voda

phones Google Play, another replacement is on it's way, cheers all

Definitely a hardware issue mate. Good luck on the next replacement let us know what happens!
The Following User Says Thank You to TheLastSidekick For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes