How to Control Both Moto G and Moto E LEDs

Notification LEDs offer a great way to check for notification at a glance on the Moto G (2013) and … more

LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

No signal at all

OP mmace

18th August 2014, 03:27 PM   |  #1  
mmace's Avatar
OP Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 64
 
753 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
I have a 4 day old Nexus 5, not had any problems until 2 hours ago, the phone has dropped all signal on Three (UK, Leeds), thought it might be my local mast, I've just arrived at work, 5 miles away and it's still the same, no one else I know on Three is having the same issue in these areas.
I've restarted my phone around 10 times now, I've taken the SIM out a few times, the phone doesn't even moan that the SIM has been taken out or put back in which seems odd. I cannot manually select a network as when I search I get this message: "Error while searching for networks"

can anyone offer advise?
this is a replacement N5 from Google, my 10 month old one went back on Friday. I've been away all weekend and not had a single problem with the signal until 10 minutes after arriving back home

stock ROM, rooted, 4.4.4
18th August 2014, 03:29 PM   |  #2  
AArga's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
95 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by mmace

I have a 4 day old Nexus 5, not had any problems until 2 hours ago, the phone has dropped all signal on Three (UK, Leeds), thought it might be my local mast, I've just arrived at work, 5 miles away and it's still the same, no one else on Three is having the same issue.
I've restarted my phone around 10 times now, I've taken the SIM out a few times, the phone doesn't even moan that the SIM has been taken out or put back in which seems odd. I cannot manually select a network as when I search I get this message: "Error while searching for networks"

can anyone offer advise?
this is a replacement N5 from Google, my 10 month old one went back on Friday. I've been away all weekend and not had a single problem with the signal until 10 minutes after arriving back home

stock ROM, rooted, 4.4.4

is your friend phone get problem too?

Taptalk 2 GT-S5360
18th August 2014, 03:31 PM   |  #3  
mmace's Avatar
OP Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 64
 
753 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by AArga

is your friend phone get problem too?

Taptalk 2 GT-S5360

not sure I understand the question?
I don't know anyone else with an N5 and I stated no one else I know on Three near home or work has this issue.
18th August 2014, 03:34 PM   |  #4  
TheLastSidekick's Avatar
Recognized Contributor
Flag Springfield, Massachusetts
Thanks Meter: 2,198
 
3,311 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mmace

I have a 4 day old Nexus 5, not had any problems until 2 hours ago, the phone has dropped all signal on Three (UK, Leeds), thought it might be my local mast, I've just arrived at work, 5 miles away and it's still the same, no one else I know on Three is having the same issue in these areas.
I've restarted my phone around 10 times now, I've taken the SIM out a few times, the phone doesn't even moan that the SIM has been taken out or put back in which seems odd. I cannot manually select a network as when I search I get this message: "Error while searching for networks"

can anyone offer advise?
this is a replacement N5 from Google, my 10 month old one went back on Friday. I've been away all weekend and not had a single problem with the signal until 10 minutes after arriving back home

stock ROM, rooted, 4.4.4

Looks like you'll need another replacement. If it's that new, I wouldn't bother worrying about it.
18th August 2014, 03:42 PM   |  #5  
mmace's Avatar
OP Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 64
 
753 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by TheLastSidekick

Looks like you'll need another replacement. If it's that new, I wouldn't bother worrying about it.

Cheers, just put a colleagues Orange SIM in it and there's still nothing
18th August 2014, 03:45 PM   |  #6  
AArga's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
95 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by mmace

Cheers, just put a colleagues Orange SIM in it and there's still nothing

maybe your simcard operators.. or your signal area get down..

Taptalk 2 GT-S5360
18th August 2014, 04:12 PM   |  #7  
Member
Flag Bagshot, Surrey, United Kingdom
Thanks Meter: 7
 
60 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
I'm having issues with 3 UK signal in 3 different areas albeit they are all 10 minutes drive from each other.
18th August 2014, 04:13 PM   |  #8  
mmace's Avatar
OP Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 64
 
753 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by TheLastSidekick

Looks like you'll need another replacement. If it's that new, I wouldn't bother worrying about it.

Quote:
Originally Posted by brichardson1991

I'm having issues with 3 UK signal in 3 different areas albeit they are all 10 minutes drive from each other.

this recognises no SIMs at all though, not even Oramge or Voda

phones Google Play, another replacement is on it's way, cheers all
18th August 2014, 04:15 PM   |  #9  
TheLastSidekick's Avatar
Recognized Contributor
Flag Springfield, Massachusetts
Thanks Meter: 2,198
 
3,311 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mmace

this recognises no SIMs at all though, not even Oramge or Voda

phones Google Play, another replacement is on it's way, cheers all

Definitely a hardware issue mate. Good luck on the next replacement let us know what happens!

The Following User Says Thank You to TheLastSidekick For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes