FORUMS

sim card issue

1,088 posts
Thanks Meter: 357
 
By bhavstech, Senior Member on 5th June 2014, 01:17 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
my phone suddenly showed no service but when i rebooted it showed back the network
sometimes i have to remove the sim and reinsert it to get network back any solution?
Last edited by bhavstech; 5th June 2014 at 01:32 PM.
 
 
5th June 2014, 02:00 PM |#2  
Primokorn's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,191
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bhavstech

my phone suddenly showed no service but when i rebooted it showed back the network
sometimes i have to remove the sim and reinsert it to get network back any solution?

Could you try with another sim card or use your sim car into another device?
Maybe a damaged data partition but you wouldn't be able to get your network back imho. You can make a clean install to check.
5th June 2014, 04:36 PM |#3  
bhavstech's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 357
 
More
Quote:
Originally Posted by Primokorn

Could you try with another sim card or use your sim car into another device?
Maybe a damaged data partition but you wouldn't be able to get your network back imho. You can make a clean install to check.

i replaced my card and i m on pure stock it is new phone till now i have no issues
5th June 2014, 06:09 PM |#4  
Primokorn's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,191
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bhavstech

i replaced my card and i m on pure stock it is new phone till now i have no issues

Contact your mobile carrier if you have this issue since the new card.
The Following User Says Thank You to Primokorn For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes